Altun'dan Danıştay'ın 'basın kartı yönetmeliği kararına' tepki

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 'görevde oldukları müddetçe 'gazetecilik' adı altında 'terörizm propagandası' yapanlarla mücadele edeceklerini' belirtti.

Altun'dan Danıştay'ın 'basın kartı yönetmeliği kararına' tepki
Altun'dan Danıştay'ın 'basın kartı yönetmeliği kararına' tepki
GİRİŞ 01.04.2021 23:11 GÜNCELLEME 01.04.2021 23:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Altun, basın kartı yönetmenliğinin bazı maddelerinin Danıştay tarafından iptaline ilişkin Twitter'dan açıklama yaptı.

Daha iyisini yapmak için derhal çalışmaya başladıklarını vurgulayan Altun, "Görevde olduğumuz müddetçe 'gazetecilik' adı altında 'terörizm propagandası' yapanlarla mücadele edeceğiz. Terör seviciler boşuna sevinmesinler." ifadelerini kullandı.

Altun'un konuya ilişkin diğer paylaşımları şu şekilde; 

Buna itiraz ediyoruz. Bu kirli zihniyeti reddediyoruz. Terör örgütlerinin, onların hami ve işbirlikçilerinin oluşturmaya çalıştığı şiddet ortamına teslim olmuyoruz. Demokrasinin de, ifade ve basın özgürlüğünün de birinci düşmanı terör örgütleridir. Haklı mücadelemiz sürecek...

Bir an düşünün. Herhangi bir Batı ülkesinde mütemadiyen DEAŞ propagandası yapan bir kişiye “basın kartı” verilir mi? “Ama ben gazeteciyim” diye yırtınsa sonuç alabilir mi?HAYIR! Ama bize gelince, devletin PKK veya FETÖ propagandası yapanları “gazeteci” olarak tanıması isteniyor!

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • hasan elçin 3 yıl önce Şikayet Et
    bu mahkemeler neden var. yada oradakiler kime çalışıyor. bukadar keyfilik olmaz. yargı bağımsızmış. adamlar devlet içinde devlet be. denetleme mekanizması yok. inanmazsanız araştırın. aynı olaylarda alınan farklı kararlar var.
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Fetö ye destek verenler ve siyasi olarak bilerek veya bilmeyerek bunlara payanda olanlar, hatta vatana İHANET edenler, makam ve para için memleketi satabilenler, son günlerde gerçekten AZITTILAR , kesinlikle gerekli cevap verilmeli
    Cevapla
  • Tepki 3 yıl önce Şikayet Et
    Demek terör örgütlerinin işbirlikçi olan yasal uygulayıcı olduğunu iddia eden kamu kurum çalışanlarınada operasyon yapılmasının vakti geldide,geçiyor bile.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...