Son dakika: Aydın Kuyucak Kaymakamı ölü bulundu!

Son dakika: Aydın'ın Kuyucak ilçe Kaymakamı Yılmaz Kurt, Didim'de ölü bulundu.

GİRİŞ 02.04.2021 23:26 GÜNCELLEME 03.04.2021 00:36
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Son dakika: Aydın'ın Kuyucak ilçe Kaymakamı Yılmaz Kurt, Didim'de ölü bulundu. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, kaymakamın ateşli silah yaralanması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Ateşli silah yaralanması sonucu hayatını kaybettiği belirlenen Kaymakam Kurt’un ölümü ile ilgili soruşturma başlatılırken, olay yeri inceleme ekipleri de bölgede çalışma başlattı.

AYDIN VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt’un Didim Akbük’te ölü bulunması ile ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Aydın Valiliği tarafından yapılan açıklamada; “Kuyucak kaymakamımız Yılmaz Kurt Didim ilçesi Akbük Mahallesi sahilinde 02.04 2021 günü saat 21.45 sıralarında ölü olarak bulunmuştur. Kaymakamımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir” denildi.

KAYMAKAM YILMAZ KURT KİMDİR?

1976 yılında Trabzon/Çaykara'da doğdu. 2001 yılında Kırklareli Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine intisap etti. Bu dönemde; Tokat/Almus, Niksar ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.

İngiltere'de bir yıl yabancı dil eğitimi aldı. 2005 tarihinde Ordu/Çatalpınar kaymakamı olarak atanan Kurt, müteakiben Erzincan/Kemaliye, Rize/Hemşin Kaymakamlığı, Hakkari Vali Yardımcılığı, Erzurum/Tortum Kaymakamlığı, Artvin Vali Yardımcılığı, Giresun/Eynesil Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 2018 yılında Aydın/Kuyucak Kaymakamlığına atanmış olup, 17 Eylül 2018 tarihinde Kuyucak’ta göreve başladı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 41
  • Yazık oldu 3 yıl önce Şikayet Et
    İntihar mı anlamadım inşallah değildir
    Cevapla
  • Hayati ERDEMİR 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim rahmetiyle merhametiyle muamele eylesin, makamı cennet olsun. Rabbim yakınlarına, sevenlerine sabır versin İnşaallah
    Cevapla
  • 1 Kayseri'li 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin , yakınlarına Allah sabır versin
    Cevapla
  • Guc 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimbilir ne derdi vardi Allah bilir.Belkide psikolojik siddet vardi kendisine kimseyle paylasmamis olabilir.Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Mardin 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin turkiyenin başı saolsun mekani cenet olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı