Yere düşen 100 bin lirayı alıp kayıplara karışmıştı, yakalandı

Şişli'de Mustafa D. yanındaki 300 bin liranın 100 bin TL'sini düşürdü. Arkasından gelen kişi, poşetteki parayı alıp kayıplara karıştı. Polis zanlıyı yakaladı.

GİRİŞ 03.04.2021 09:49 GÜNCELLEME 03.04.2021 11:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Şişli'de, Mustafa D. ev almak üzere çantasında taşıdığı 300 bin liranın 100 bin lirasını yere düşürdü. Arakasından gelen bir kişi de düşen poşetteki parayı alarak kayıplara karıştı. Olay anları güvenlik kamerasına yansırken, polis şüpheliyi evinde para ile birlikte yakaladı.

Şişli Belediyesi'ne doğru yürüyen Mustafa D., ev almak için yanında götürdüğü 300 bin liranın 100 bin lirasını yere düşürdü.  Arkasından gelen kişi, düşen parayı alarak motosikletiyle kayıplara karıştı. 



GÜVENLİK KAMERALARINDAN TESPİT EDİLDİ

Parasının bir kısmının olmadığını fark eden Mustafa D., durumu polise bildirildi. Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olaya ilişkin çalışma başlattı.

İncelenen güvenlik kamera görüntülerinde paranın düşürüldüğü ve arkadan gelen kişinin düşen poşeti alıp motosikletiyle uzaklaştığı görüldü. Parayı alan kişinin Şişli Belediyesi'nde işlem yapan L.Ç. olduğu tespit edildi. Evine baskın yapan ekipler, 100 bin lira parayla birlikte L.Ç.'yi gözaltına aldı. 100 bin lira Mustafa D.'ye teslim edildi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Gurbetci 2 yıl önce Şikayet Et
    Norvecte ev almak ancak banka havalesi ile olur, pahali araclarda, ancak cok ucuz araclari nakit olarak alip verebilirsiniz bu yöntemi kullanana cok az kisi. Bu vesile ile böyle durumlar yasanmaz. Burdaki insanlar artik alisverislerini banka kartiyla yapiyor 5- 10 kron olsa dahi. Belki 5% nakit kullaniyor
    Cevapla
  • Rayd 2 yıl önce Şikayet Et
    Haramzede. Bu adamın belediyedeki yaptığı işlerde gözden geçirilmeli.
    Cevapla
  • Yargi 2 yıl önce Şikayet Et
    Eger dustugunu gorup ona ragmen aldiysa hirsizlikdan yargilanmali
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü