Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş'tan Kılıçdaroğlu'na Bursa cevabı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bursa'yı da alacağız. Belediye başkanlarımız tarih yazıyor" sözlerine cevap verdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş'tan Kılıçdaroğlu'na Bursa cevabı!
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş'tan Kılıçdaroğlu'na Bursa cevabı!
GİRİŞ 10.04.2021 00:55 GÜNCELLEME 10.04.2021 00:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir televizyon programının canlı yayınında bir sonraki yerel seçimler kastederek "Bursa'yı da alacağız. Belediye başkanlarımız tarih yazıyor" sözlerine üzerine, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan "Bursalılar kimi seçeceğini çok iyi bilir" yanıtı geldi.

Buket Aydın'ın sunduğu Koltuk programına konuk olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, programda bir sonraki yerel seçimlerle ilgili olarak "Bursalıların suçu yok bizim suçumuz var. Bizim örgütümüzle Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız arasında bir sorun çıktı. Ama alacağız Bursa'yı. Belediye Başkanlarımız tarih yazıyor" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamasının üzerine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Başkan Aktaş, Kılıçdaroğlu'na verdiği yanıtta "Bursalılar kimi seçeceğini çok iyi bilir" yanıtını verdi.

Başkan Aktaş sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Genel Başkan akıbeti kendisi dile getirmiş... Bursalılar kimi seçeceğini çok iyi bilir. Bursa, Balıkesir ve Kocaeli gibi İstanbul da hak ettiği hizmetleri 2024'te AK Belediyecilik ile alacak inşallah..."

YORUMLAR 2
  • İ:Karaoğlan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu chp ye oy verenlerin gözleri hiç görmüyormu acaba sıfır hizmetle çalışıyorlar
    Cevapla
  • selçuk 3 yıl önce Şikayet Et
    evet temel atmama. iş yapmama konularında tarih yazıyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
S&P, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti!
Erdoğan-Özel görüşmesinde 8 ve 18 yıl detayı!