1,5 ay önce nikahlanmıştı! Seycan hemşirenin acı ölümü

Karaman'da kontrolden çıkıp, 15 metre yükseklikten uçtuktan sonra evin duvarına çarparak, ters dönen otomobilin sürücüsü hemşire Seycan Alan yaşamını yitirdi.

1,5 ay önce nikahlanmıştı! Seycan hemşirenin acı ölümü
1,5 ay önce nikahlanmıştı! Seycan hemşirenin acı ölümü
GİRİŞ 10.04.2021 11:32 GÜNCELLEME 10.04.2021 11:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Seycan Alan'ın (26) 1,5 ay önce nikah sonrası eş durumundan Ermenek'e atandığı, uzman çavuş olan Mahmut Alan ile Ramazan Bayramı'ndan sonra da düğün yapmayı planladıkları öğrenildi.

Seycan Alan

Kaza, dün saat 16.30 sıralarında, Seyran Mahallesi'nde yapım çalışması devam eden ve iddiaya göre, kapalı olması için yeterli önlemin alınmadığı yolda meydana geldi. Ermenek Devlet Hastanesi'nde görevli hemşire Seycan Alan, mesai bitimi 41 GP 401 plakalı otomobiliyle evine gitmek için yola çıktı. Mıcırlı yolda Alan'ın kontrolünden çıkan otomobil, 15 metre yükseklikten uçtuktan sonra evin duvarına çarpıp, ters döndü. Alan, aracın altında kalırken, kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri ile güvenlik güçleri sevk edildi. 

Alan, ekipler tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Ağır yaralı olduğu belirlenen Alan, sağlık görevlilerince ambulansla çalıştığı hastaneye kaldırıldı. Buradaki müdahale sonrası Konya'daki hastaneye sevk edilen Alan, yolda hayatını kaybetti. Alan'ın cansız bedeni, yeniden görev yaptığı hastaneye getirilip, morga konuldu. Hemşire Seycan'ın cenazesi, otopsi sonrası toprağa verilmek üzere memleketi Kocaeli'ye gönderildi. 

Seycan Alan

BAYRAM SONRASI DÜĞÜN YAPACAKMIŞ

Seycan Alan'ın 1,5 ay önce nikah sonrası eş durumundan Ermenek'e atandığı, uzman çavuş olan Mahmut Alan ile Ramazan Bayramı'ndan sonra da düğün yapmayı planladıkları belirtildi. 

Seycan Alan

YORUMLAR 6
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahim ismiyle muamele eylesin inşaallah
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikkle Allah rahmet eylesin ailesine kalanlara sabırlar versin.İkinci husus olarak bayanların şu şöförlük işini tam öğrenmeden ya ailesine inat yada çevresine inat ederek o sürüyorda ben mi süremeyecem düşüncesinden acilen vazgeçmleri lazım.Tama kabul ediyoruz sistemin hataları vardır elbet.Ama insan olarak bizim hatalarımız sisteminkinden fazladır.Bire bir canlı şahidiyim eltisi araba kullanıyo diye inat etti kocasına araba aldırdı 21. gün kaza şükür kendinde bi şey yok ama 100 bin tl çöp oldu.Yazık eşlerinize zulm etmeyin kendinize zulm etmeyin şu fesatlığı bırakın artık .
    Cevapla
  • soner 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin ilahi taktir çok üzüldüm rabbim geride kalanlara sabır versin
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    bu mıcırlı yollar ne canlar aldı, iki arkadaşım otomobilleri ile takla attı, birisinin genç kızı 2 ay komada kalıdı, sonrası sakat kaldı. TC de insan hayatının değeri yok . Mütahhitlerin yaptığı uyduruk yollar bir yıla delik deşik oluyor, sonrası her yıl mıcır zift. Geçen kurban bayramında yolun ilerisi su gibi zift imiş, hiç bir önlem yok, çıkış yok. Ben dahil herkesin arabası zift banyosu yaptı ,halbuki yol çift yönlü çift yönlü üç şerit. Kim kime dum duma, mütahhitlerin keyfi kaçmasın. Sabaha kadar arabayı mazotla sildim zift kurumadan temizleyelim diye ama alt kısımlar kurumuş. Bir AB ülkesinde bunlar olabilir mi, Üçündü dünya ülkesinde yaşıyoruz vesselam.
    Cevapla
  • batman 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH sabır versin cok uzucu bir olay
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü