Hakan Ural'ın 'Montrö' tepkisi Fatih Altaylı'yı gerdi!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, magazin programı sunucusu Hakan Ural'ın Montrö Boğazlar Sözleşmesi'yle ilgili yorumu için hakaretler savurdu.

GİRİŞ 12.04.2021 14:06 GÜNCELLEME 12.04.2021 14:29
Bu Habere 452 Yorum Yapılmış

Ünlü sunucu ve oyuncu Hakan Ural sunucusu olduğu 'Neler Oluyor Hayat'ta programında Kanal İstanbul projesi hakkında çok konuşulan açıklamalarda bulundu. Oyuncu Ural konuşmasında Kanal İstanbul'un gerekliliğine ve önemine vurgu yaptı.

Ural'ın bu çıkışı Kanal İstanbul'a karşı olan kesimi rahatsız etti. Rahatsız olanlardan biri de Habertürk Yazarı Fatih Altaylı... Altaylı, Hakan Ural'ın sözleri üzerine köşe yazısında Ural için ağır ifadeler kullandı.

ALTAYLI'NIN KANAL İSTANBUL NEFRETİ

Altaylı, Hakan Ural için, "Zır ötesi cahil. Söylediği her şey yanlış. Saçmalıyor. Zırvalıyor. Ama müthiş bir fütursuzluk içinde. Söylediği 10 şeyin 9’u yalan, 1’i de yanlış" dedi.

Altaylı, 'Cehalet yolunun sonu bellidir' başlığıyla yayımlanan yazısında sözlerine "Türkiye, geldiği ya da getirildiği mevcut durumdan kazasız belasız çıkar mı bilmiyorum. Görüntü tatsız ve pek de umut vermiyor. En önemli sorun cehalet gibi görünse de asıl sorun o değil. Cehalet her yerde var" diye başladı.

İZLEYİCİLER VE URAL'A HAKARET!

Altaylı yazısında, "Belli ki ne sözleşmeyi görmüş ne sözleşmenin içeriği ile ilgili bir bilgisi var. Zır ötesi cahil. Söylediği her şey yanlış. Saçmalıyor. Zırvalıyor. Ama müthiş bir fütursuzluk içinde. Söylediği 10 şeyin 9’u yalan, 1’i de yanlış. Bunları rahat rahat çıkmış ekranda anlatıyor. Muhtemelen kendisi kadar cahil olan izleyici kitlesi de buna inanıyor. Ve Hakan Ural gibiler bu cehaletleri sayesinde alkışlanıyor. İş buluyor, o koltuklara oturtuluyor" dedi.

Ural ne demişti?

Hakan Ural, canlı yayında yayında "Montrö yapıldığında boğazlardan 3 bin gemi geçiyordu, Bugün bu rakam 50 bini, 2023 de bu rakamın 86 bini geçmesi bekleniyor. Ve tek kuruş para alamıyoruz, denetleyemiyoruz. 8 milyar dolar üstü kaybımız var" demişti. Kanal İstanbul'u yabancı büyük devletlerin de istemediğini savunan Ural, projeni hayata geçmesiyle birlikte ülkenin gelirlerinin artacağını da söylemişti.

 

YORUMLAR 452
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Altaylının 28 subatta neler yaptığını ve kimlerin maşası olduğunu herkes bilir bilmeyende araştırsın. Masonlarla program yapan Altaylı der susarım
    Cevapla
  • alie 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylemiş. Memleket böyle zır cahillerle dolu Hakan Ural kim?
    Cevapla
  • vatandaş 2 3 yıl önce Şikayet Et
    asıl seni dinleyen sana inananlara ne demeli
    Cevapla
  • ÇAYCUMA.. 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne bekliyorsuniz bu ermeni rum tohumundan .Bu hainler görünen şeytanlar.
    Cevapla
  • arif 3 yıl önce Şikayet Et
    zart zurt Fatih Altaylı ne denirki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı