Sözcü'nün yalanı elinde patladı! Göksu yalanladı: Yine çakıldın

Sözcü Gazetesi, İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu hakkında yalan bir habere imza attı.

Sözcü'nün yalanı elinde patladı! Göksu yalanladı: Yine çakıldın
Sözcü'nün yalanı elinde patladı! Göksu yalanladı: Yine çakıldın
GİRİŞ 12.04.2021 18:05 GÜNCELLEME 12.04.2021 18:07
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Sözcü’nün Esenler Belediyesi’nin sosyal yardım bütçesini 2020 yılında yüzde 50 düşürdüğü yönünde yalan haberine tepki İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’dan geldi. Göksu, “2020 yılında 7 Milyon TL olan sosyal yardım bütçemizi 2021 yılında %114 arttırarak 15 Milyon TL'ye çıkardık” dedi.

Sözcü Gazetesi, "Tevfik Göksu İBB'yi eleştirmişti, kendisi yüzde 50 düşürdü" başlığıyla bir haber yayınladı. Bu haberde spotunda, "İBB'nin 2021 yılı bütçesinde sosyal yardım bütçesinin, yüzde 3'ten yüzde 2'ye düşürüldüğünü savunarak eleştiren İBB Meclisi AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun yönettiği Esenler Belediyesi'nde sosyal yardım bütçesini 2020 yılında yüzde 50 düşürdüğü ortaya çıktı" ifadelerini yer verildi.

"SOSYAL YARDIM BÜTÇEMİZİ 2021 YILINDA %114 ARTTIRARAK 15 MİLYON TL'YE ÇIKARDIK"

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Sözcü'nün bu haberini "Yine çakıldın Sözcü" diyerek yalanladı.. Göksu, "Yine çakıldın Sözcü 2020 yılında 7 Milyon TL olan sosyal yardım bütçemizi 2021 yılında %114 arttırarak 15 Milyon TL'ye çıkardık. Sen bizi mecliste %15'e çıkardığımız sosyal yardım bütçesini 2021'de %2'ye düşüren İBB ile karıştırdın galiba" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 11
  • Selçuklu 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalanı sürekli tekrarlıyorlar.. bundan dolayı sağı yalan solu yalan..önü arkası yalan.. gecesi gündüzü yalan...yedigi içtigi yalan olunca bir müddet sonra bunların kanına yalan karışıyor... ondan sonra bir bakıyorlar etrafına herkes herşey yalan.. herkesi kendileri gibi bilip öyle zannediyor yalancılar
    Cevapla
  • Önemsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanlar bu sözcünün yazilarina yorumlar yapiyordum ve hepsini bloke ettiler, gerçekleri içlerine sindiremediler.. zaten ismindende belli oldugu gibi, bir gazete neden isminsözcü olurki? Bu isim sizlerede birsey çagristirmiyormu arkadaslar? Bu meger şeytanın sözcüsüymüş, açın bakın ülkede erdoğan dışında hiç bir gündemleri yok.. olamazda çünkü bitmişler, enerjileri ancak erdoğana laf yetiştirmeye yetiyor.. başka üretebillecekleri tek birşey dahi yok, agızları küfür hakaret dolu, vizyonsuzlar, sanki herkes enayi, bir bunlar vatansever, hassas ve akıllı.. ama şeytanın zombisi bunlar, demirtaşın kazdığı kanalizasyonda debelenip duruyorlar..
    Cevapla
  • TÜRKİYELİ 3 yıl önce Şikayet Et
    sözcü,korkusuz halk tv chp birde bunlara son zamanda iyi parti eklendi yalan işlerde değirmen gibi çalışıyorlar diye düşünüyorum....
    Cevapla
  • Şevket 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalan haber mı? Sürekli yaptığı şey.
    Cevapla
  • Esnaf 3 yıl önce Şikayet Et
    Sözcü tam bir iftira ve fitne gazetesi. RABBİM tez zamanda bunları zelil eylesin InsaAllah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!