D650 karayolunu kilitleyen kaza: 2 yaralı

Otomobilin çarparak savurduğu elektrikli bisiklete başka bir otomobil daha çarptı

D650 karayolunu kilitleyen kaza: 2 yaralı
D650 karayolunu kilitleyen kaza: 2 yaralı
GİRİŞ 12.04.2021 22:41 GÜNCELLEME 12.04.2021 22:41

 Sakarya’nın Arifiye ilçesi D650 karayolunda otomobilin çarpıp yola savurduğu ve sonrasında başka bir otomobilin çarptığı 3 tekerlekli elektrikli bisiklette bulunan 2 yabancı uyruklu kişi yaralandı. Kaza sonrasında karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu.
Kaza, Adapazarı-Bilecik karayolu Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Adapazarı istikametine seyir halinde olan A.H. idaresindeki 54 MA 216 plakalı 3 tekerlekli elektrikli bisiklete, E.B. idaresindeki 54 AFG 382 plakalı Fiat marka otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan elektrikli bisiklete daha sonrada aynı istikamette seyir halinde olan M.B. idaresindeki 11 SA 367 plakalı Fiat marka otomobil de çarptı. Meydana gelen kazada elektrikli bisiklette bulunan A.H. ve M.K. yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahale sonrasında yaralıları Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.
Kaza sonrasında D650 karayolunda ulaşım bir süre tek şeritten sağlandı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması ile trafik normal seyrine dönerken, polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!