Prof. Dr. Ayşe Olcay Tiryaki, toprağa verildi

Beysukent'teki evinde önceki gün öldürülen Ankara Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Klinik İmmünoloji ve Romatoloji Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ayşe Olcay Tiryaki, toprağa verildi.

Prof. Dr. Ayşe Olcay Tiryaki, toprağa verildi
Prof. Dr. Ayşe Olcay Tiryaki, toprağa verildi
GİRİŞ 26.03.2008 13:48 GÜNCELLEME 26.03.2008 13:48

Tiryaki'nin cenazesi, görev yaptığı Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde düzenlenen törenden sonra Kocatepe Camisi'ne getirildi. Burada Tiryaki'nin Türk bayrağına sarılı tabutunun başucuna yeşil renkte bir yazma örtüldüğü görüldü.

Kocatepe Camisi'ndeki törene, merhum öğretim üyesinin kız kardeşi Fatoş Tiryaki ve diğer yakınları ile Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nusret Aras, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Akal, eski Dekan Prof. Dr. Tümer Çorapçıoğlu ile öğretim üyeleri ve çalışma arkadaşları katıldı.

Tiryaki'nin kaybı nedeniyle gözyaşlarına boğulan Tiryaki'nin yakınları ve arkadaşları, üzüntülerini "Böyle bir ölümü hak etmemişti" sözleriyle dile getirdiler.

Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınan Tiryaki'nin naaşı, cenaze aracına konularak Karşıya Mezarlığı'na getirildi.Tiryaki'nin cenazesi daha sonra burada gözyaşları arasında toprağa verildi.

(aa)

YORUMLAR 2
  • malatyalı 18 yıl önce Şikayet Et
    d nin sıtarın şovun atv nin dizi filimlerine bakarak yetişe çocuklarda olacağı bubundan iyisini bekleyemesiniz .
    Cevapla
  • duran yurttas 18 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Etsin. Bir çok ihtimal göz önünde bulundurularak, bu olay çok iyi araştırılmalıdır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Düşen ABD uçağının görüntüleri.... İran Devrim Muhafızları paylaştı
Disipline sevk edilmişti! Nuri Güler AK Parti'den istifa etti