Halkbank'tan 6 ay ödemesiz sıfır faiz ile 225 bin TL'ye kadar kredi! Kredi başvuru şartları

Halkbank 6 ay ödemesiz sıfır faiz oranı ile 225 bin TL’ye kadar kredi imkanı sağlıyor. Kadın girişimcilere özel sunulan kredi paketinin başvuru şartlar ve diğer merak edilen tüm detaylar resmi internet sitesi üzerinden paylaşıldı. İşte kredinin başvuru detayları

Halkbank'tan 6 ay ödemesiz sıfır faiz ile 225 bin TL'ye kadar kredi! Kredi başvuru şartları
Halkbank'tan 6 ay ödemesiz sıfır faiz ile 225 bin TL'ye kadar kredi! Kredi başvuru şartları
GİRİŞ 21.04.2021 11:58 GÜNCELLEME 21.04.2021 11:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Halkbank’tan sıfır faiz oranı ile kredi fırsatı! Faizlerin yükselmesi ile ve pandemi döneminde yaşanan ekonomik sıkıntılarla birlikte vatandaşlar düşük faizli kredi veren bankaları araştırıyor. Halkbank ise kadın girişimcilere özel 6 ay ödemesiz sıfır faiz fırsatı ile 225 bin TL’ye kadar finansman desteği sunuyor. Peki Halkbank sıfır faizli kredi avantajından kimler yararlanabilir? İşte merak edilen tüm soruların cevapları…

Sıfır faizli kadın girişimci kredisi nedir?

Kadın Girişimci Kredisi İlk defa iş kuracak ya da işini kurmuş kadın girişimcilerin finansmana erişimlerinin kolaylaştırılması, cesaretlendirilmesi ve teşvik edilmesi amacıyla sunulan sıfır faizli kredi paketidir.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Halkbank Sıfır faizli Kadın Girişimci Kredisi’ne Halkbank şubeleri aracılığı ile kolaylıkla başvuruda bulunabilirsiniz.

Başvuru Şartları Neler?

Halkbank Sıfır faizli Kadın Girişimci Kredisi başvuru şartları bankanın resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu. İşte başvuru şartları;

  1. “3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu” kapsamında, kredi başvuru tarihi itibarıyla en az 1 yıllık ustalık belgesine sahip olanlar.

  2. Ustalık belgesiyle ilgili meslek kolunda, son 1 yıl içinde kendi adına işletme kurduğunu belgeleyen girişimci esnaf ve sanatkârlar.

  3. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni bitirenler.

  4. KOSGEB tarafından onaylanan projelerini bankamıza sunan, kredi başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşını tamamlamamış olan genç girişimci esnaf ve sanatkârlar.

Kredinin Özellikleri Neler?

  • Azami kredi limiti, işini kurmuş kadın girişimciler için 100 bin TL, yeni iş kuran ve işletme yaşı 6 ayı geçmeyen kadın girişimciler için 50 bin TL’dir.

  • Kredi vadesi; 6 ay anapara ödemesiz dönem olmak üzere azami 36 aydır.

  • Kredi, aylık eşit taksitli olarak kullandırılacaktır.

  • Ödemesiz dönem faizleri 3’er ayda bir tahsil edilecektir.

  • Kredi vadesi boyunca Kadın Girişimcilerden havale ve EFT işlemlerinden ücret alınmayacaktır.

  • Kadın Girişimcilere mevcut kredi limitleri kapsamında asgari 5 bin TL KMH ve asgari 5 bin TL Ticari Kredi Kartı (Paraf KOBİ Kart/Paraf Business Kart/Paraf Esnaf Kart) limiti tanımlanmaktadır.

YORUMLAR 1
  • merak 2 yıl önce Şikayet Et
    Kartları oteleyin gerisi hikaye
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!