Aşı sırası 55 yaş üstüne geldi

Sağlık Bakanı Koca: "(Kovid-19) Bugün itibarıyla aşılama programında yeni bir safhaya geçiyoruz. Aşılamada sıra 55 yaşından büyüklere geldi."

Aşı sırası 55 yaş üstüne geldi
Aşı sırası 55 yaş üstüne geldi
GİRİŞ 19.04.2021 16:54 GÜNCELLEME 19.04.2021 17:03
Bu Habere 120 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ''Bugün itibariyle aşılama programında yeni bir safhaya geçiyoruz. Aşılamada sıra 55 yaşından büyüklere geldi. Sırası gelen vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum. Aşı programımız tedarik koşullarına bağlı olarak kararlılıkla sürecek'' açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 120
  • İstanbullu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakanım saygılarımı sunuyorum sizlere.Dünyaya sağlık yönetimini, sosyal güvenlik nasıl sağlanır öğrettiniz.15 yıldır yapılan sağlık yatırımları için Cumhurbaşkanımıza ve çalışma arkadaşlarına minnettarız. Ak parti öncesi böyle bir kriz yaşansaydı Millet sokaklarda ölür, çadırlarda hasta bakılırdı. Bankalar batar ekonomi çöker Devlet maaşları ödeyemezdi. Suriye de pkk devleti kurulur ve Ak denizde ancak yüzmemize izin verirlerdi . IMF ye dilenir 50 yıl daha borç faizi ödemeye çalışırdık. Ve tabii olarak ne otomobil ,helikopter,uçak,siha, gemi,denizaltı ne füze,silah,uydu ne de başka teknolojiler yaptırırlardı bize. Nükleer santrali hayal bile edemezdik.
    Cevapla
  • Saban 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok yavaş hertrafa asi gönderiyor dünyada 2.yiz koronada asi veriyoruz çalışanlar mahvoluyor sanayilerde maskeyle daha 40 yada gelemedik çinli kendi vatandasinda denemeden aşıyı dağıttı bizimkiler hala 2.aşamada bilim adamlarımız çok yavaş profesörler beri takip ediyor ilaç bulduk dediler kullanmiyoruz
    Cevapla
  • Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık algıyı bırakın
    Cevapla
  • Vatann sever 3 yıl önce Şikayet Et
    Sıra çocuklarımıza ne zaman gelecek????
    Cevapla
  • Lim10 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış yapıyor sunuz öncelik büyük şehirlerde aşılama yapılmalı..
    Cevapla
  • cenk 3 yıl önce Şikayet Et
    gitmeyeceksin niye aşı randevusu alıyorsunuz ayiptir yaziktir kul hakki saygısızlık seviyesizlik israf 80 milyonu sabote etmek yaziklar olsun ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak