İletişim Başkanlığı'ndan 23 Nisan dijital gösterimi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dijital Gösterimi”, Marmaray Yenikapı İstasyonu’nda.

İletişim Başkanlığı'ndan 23 Nisan dijital gösterimi
İletişim Başkanlığı'ndan 23 Nisan dijital gösterimi
GİRİŞ 21.04.2021 17:58 GÜNCELLEME 21.04.2021 17:58

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dijital Gösterimi”, Marmaray Yenikapı İstasyonu’nda açıldı.

Dijital gösterimde, 23 Nisan 1920’de TBMM’nin açılmasıyla taçlanan Millî Mücadele süreci zengin fotoğrafları ve video görüntüleri eşliğinde anlatılacak.

Milli iradenin tecelligahı TBMM’nin açılış günü 23 Nisan’ın aynı zamanda çocuk bayramı olmasının anlamlı hikayesi de sergide yer alacak.

Gösterimlerin üç boyutlu hologram ve video mapping tekniği ile gerçekleştirileceği dijital sergi, 18 Mayıs’a Marmaray Yenikapı İstasyonu’nda ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Kovid-19 salgınına karşı gerekli tedbirlerin alındığı sergide, girişlerde ateş ölçümü yapılarak, misafirlerin maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyması sağlanacak. Dijital gösterimi cumartesi ve pazar günleri kapalı olacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi