2 kardeş bir gün arayla koronavirüsten öldü

Malatya'da, koronavirüse yakalanan Hüseyin Berktaş (57) ile kardeşi Kemal Berktaş (48) tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybetti.

2 kardeş bir gün arayla koronavirüsten öldü
2 kardeş bir gün arayla koronavirüsten öldü
GİRİŞ 22.04.2021 13:58 GÜNCELLEME 22.04.2021 14:17
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Paşaköşkü Mahallesi'nde bakkal işleten Hüseyin Berktaş ile Kemal Berktaş kardeşlerin 20 gün önce koronavirüs şüphesiyle yaptırdıkları test pozitif çıktı. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan iki kardeşten biri dün akşam, diğeri ise bu sabah yaşamını yitirdi. Hüseyin ve Kemal Berktaş, Darende ilçesine bağlı Balaban Mahallesi'nde toprağa verildi.

Hüseyin Berktaş'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu, eşi Gülcan Berktaş'ın da koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneden taburcu edildiği, Kemal Berktaş'ın eşinin ise 2008 yılında trafik kazasında yaşamını yitirdiği öğrenildi.
 

YORUMLAR 11
  • Mehmet Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim, her iki kardeşimize rahmet eyler inşaallah.
    Cevapla
  • muhtar 2 yıl önce Şikayet Et
    hala inanmayanlar var , arkadas hic mi akraban yok ?
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Esnaf kardeşlerimiz parasız kaldıklarından gözleri önünde cereyan eden ölümleri senaryo olarak nitelendiriyorlar. Keşke korona gerçeği senaryo olsaydı ama gelin görün bu okudunuz haberlerin hepsi gerçek. Maalesef sevdiklerimiz bir bir gözlerimizin önünde gidiyor.
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Enes ,dileniyormusun ,devletin var senin. Koronadan ölmek daha kolaysa sen ol da bütün dertlerin bitsin. Günde 350 kişi bu dertten ölüyor ,yakınlarımı kaybettim ,hala da hasta olanlar var sülalede ,sen gelmiş buralar da açlık edebiyatı yapıyorsun. Baksam evinde ,arabanda ,geçimin de vardır.
    Cevapla
  • enes 2 yıl önce Şikayet Et
    senin tuzun kuru maddi durumun iyi ver gazı
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin.Ne yapalım her gün trafikte yüzlerce kişi kaza yapıp vefat ediyor. Arabalara binmeyelim mi yasaklayalım mı. Çok aşırı haberler ile kime hizmet ediliyor. Aşıların sahipleri emelleri farklı insanlar güvenli aşı tedariği veya yüzde yüz küreselci temassız aşı olursa ülke geleceği açık olur.
    Cevapla
  • Yunus 2 yıl önce Şikayet Et
    Virüs bittimi ölüm bitti. Ondan sonra dünyada ebedii kalacağız. Öyle bir algı yapıyorlarki bütün ölümlerin kaynağı virüs gibi gösteriyorlar. İnsan Hz Allaha inancı varsa onun için yaşamaktada ölmektede virüstede hayır vardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu