Faruk Fatih Özer kimdir? Faruk Fatih Özer'den Thodex kullanıcıları için ilk açıklama geldi!

Faruk Fatih Özer kimdir? Thodex kurucusu ve sahibi olan Faruk Fatih Özer’in 2 milyar dolarlık kripto para ile 20 Nisan Salı günü saat 19.50'de yurtdışına çıkarken çekilmiş olduğu belirtilen fotoğrafı ortaya çıktı. Thodex piyasasında işlem yapamayan kullanıcılar ise paralarının ne olacağını merak ediyor. İşte Faruk Fatih Özer hakkında son gelişmeler…

Faruk Fatih Özer kimdir? Faruk Fatih Özer'den Thodex  kullanıcıları için ilk açıklama geldi!
Faruk Fatih Özer kimdir? Faruk Fatih Özer'den Thodex kullanıcıları için ilk açıklama geldi!
GİRİŞ 22.04.2021 16:59 GÜNCELLEME 23.04.2021 09:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yurt dışına kaçtığı iddia edilen Faruk Fatih Özer kim olduğu gündeme oturdu. Thodex kurucusu ve sahibi olan Özer Kripto para piyasasında işlemler durduruldu. Kripto borsası üzerinden işlem yapan 391 bin kişinin ise paralarının ne olacağı merak edilmeye başladı. İddia edilene göre Faruk Fatih Özer’in 2 milyar dolarlık kripto para ile 20 Nisan Salı günü saat 19.50'de yurtdışına çıkarken çekilmiş olduğu belirtilen fotoğrafı ortaya çıktı. Peki Faruk Fatih Özer kim? İşte merak edilen soruların cevapları…

Fatih Faruk Özer’den Açıklama Geldi!

Fatih Faruk Özer ortaya atılan iddialara ilişkin açıklamada bulundu. İşte Özer tarafından yapılan açıklama;

"700 bine yakın kullanıcının işlem yaptığı Thodex platformu bugüne kadar hiç kimseyi mağdur etmediği gibi bundan böyle de etmeyecektir. 2018 yılında şirketimize yönelik olarak gerçekleştirilen siber saldırı neticesinde meydana gelen 25 milyon TL zararı hiçbir kullanıcımıza yansıtmaksızın şirketimiz kendi imkanları ile tolere etmiş ve yeniden bir siber saldırı olayı yaşamamak için ciddi alt yapı sistem değişikliğine gitmiştir. Yaşanan süreçte şirketin gerek mali yapısı gerek kullanıcı sayısı dikkate alındığında hem yurt içi hem de yurt dışı bir çok yatırımcının dikkatini çekmiş, uluslararası düzeyde çok ciddi ortaklık teklifleri almıştır. Yaklaşık 3 aydır sürdürülen ortaklık görüşmeleri sırasında mali ve dijital veriler birlikte incelendiğinde şirket hesaplarında anormal bir dalgalanma olduğu geçen hafta itibari ile tespit edilmiştir. Bunun sebep ve kaynaklarının ne olduğunun tespiti için Thodex Platformu geçici süre ile işleme kapatılmıştır. Şirket teknik ekibimiz bu araştırmayı yaparken şahsım olarak da yurt dışı yatırımcı ile nihai görüşmeleri yapmak için 19.04.2021 tarihinde yurt dışına çıkmış bulunmaktayım"

Fatih Faruk Özer Kimdir?

Faruk Fatih Özer çalışma hayatına 2007 yılında başladı. 2008 yılında Koineks şirketi ile kripto para borsasında giriş yaptı, 2017 yılının eylül ayı ile beraber Thodex’i kurdu ve Koineks’in mevcut kullanıcıları Thodex’e taşındı. Bir dönem e-ticaret sektöründe de aktif olan Faruk Fatih Özer, ardından yazılım teknolojileriyle ilgilenmeye başladı. Thodex şirketi başta Türkiye olmak üzere Myanmar, Azerbaycan ve İngiltere gibi ülkelerde de faaliyet gösteriyordu. Özer’in 27-28 yaşında olduğu ifade edilse de resmi bir bilgi bulunmuyor.

YORUMLAR 1
  • Zulfikar ALI 2 yıl önce Şikayet Et
    Ati alan uskudari gecti.Paralar buharlasti .Paralar buharlasti herkesbirbardak su icsin uzerine tosuncuk tigdi gitti kim ne yapti uzanlar gitti krallar gibi yasiyorlar olan paralarini kaptiranlara oluyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Konya Büyükşehir ve Karatay Belediyesi’nden tarihi proje
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?