Kripto para can aldı!

Kripto parada her şeyini kaybeden emlakçı tabancasıyla intihar etti. Emlakçının her şeyini kripto paraya yatırdığı ve büyük zarar ettiği iddia edildi.

Kripto para can aldı!
Kripto para can aldı!
GİRİŞ 23.04.2021 11:30 GÜNCELLEME 23.04.2021 11:59
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Kağıthane’de evini satıp tüm parasını kripto paraya yatıran 50 yaşındaki emlakçı adam, ruhsatsız tabancasıyla başına tek el ateş ederek intihar etti.

Olay, dün saat 11.30 sıralarında Kağıthane Hamidiye Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 50 yaşındaki Caner Ünal geçtiğimiz günlerde sahip olduğu daireyi satarak parasını da kripto paraya yatırdı.

Thodex'teki vurgun sonrası yeni tehlike

Olay günü sabah saatlerinde cadde üzerindeki iş yerine gelen Ünal, bilgisayarının başına oturarak borsaya bakmaya başladı. 

Büyük zarar ettiğini gören Ünal, ruhsatsız tabancasını çıkararak başına başına tek el ateş etti.

Sesleri duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Ünal’ı yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Kağıthane’deki özel bir hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Burada ameliyata alınan Ünal, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ünal’ın evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.

BAŞINA TEK EL ATEŞ ETTİ 

Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, güvenlik kameralarını incelendiğinde olay esnasında Ünal’ın yakında kimsenin olmadığını tespit etti. Olay yeri inceleme ve cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından tabanca ve kovan polis ekipleri delil torbasına konuşarak muhafaza altına alındı.

Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Yabancı isim, Thodex'in sahibinin kaçacağını 4 gün önce yazmış

Web sitesi gibi kripto borsası açan var

Thodex'in sahibi Özer'in abisi ilk kez konuştu: Kardeşim bizi de vurup gitti

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 25
  • Hasan Günver 2 yıl önce Şikayet Et
    Kripto para borsasının link sahipleri adam öldürmekten yargılanmalıdır. Bu büyük ibret olacak bir durum. Paranın kriptosu, cüzdanın dijitali olmaz.
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir yandan coin'den para kaybendelere üzülmüyorum ama bu şekilde yuvası dağılıp ölen insanlara üzülüyorum. Allah günahlarımızı af etsin.
    Cevapla
  • iktisat.. 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet arkadaşlar gerçek buharlaşma budur....Emlak alsa satsa , az çok ..kar zarar eder sonunda cebinde paran olur...THE ENT..
    Cevapla
  • Suat 2 yıl önce Şikayet Et
    Keşke intahar etmeseydin en kötü 2 sene beklerdin, sonunda aldığın rakamlara gelirdi veya daha fazla kazandırırdı sana ... Sadece sabır.
    Cevapla
  • osman 2 yıl önce Şikayet Et
    haram o haram
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bazı alimler şu an kullanılan kağıt parayı bile dinen sakıncalı bulurken bu neyin sevdasıdır ? Kimseyi haram vs diyerek vazgeçiremezsiniz, sadece insan aklını kullanmalı ve ona göre harekete etmeli.
    Cevapla
  • Mine 2 yıl önce Şikayet Et
    Haram diyerek inananları vazgeçirmeye/korumaya çalışıyoruz. Alo fetva hattına son dönemde en çok sorulan konulardan biri coin ler. Demek ki hâlâ bu hassasiyeti taşıyan akıl ve iman sahipleri var. Aklına ve inancına göre hareket edenler var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış