AÖF sınav sonucu öğrenme! 2021 Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi ara sınav sonuçları...

Anadolu Üniversitesi, bahar dönemi online sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen İktisat ve İşletme öğrencileri araştırma yapıyor. Açıköğretim Fakültesinde önlisans ve lisans eğitimi alan öğrenciler için ara sınav sonuçları anadolu.edu.tr adresinden T.C kimlik numarası ve şifreyle sorgulanacak. İşte 2021 AÖF sınav sonucu öğrenme ekranı

AÖF sınav sonucu öğrenme! 2021 Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi ara sınav sonuçları...
AÖF sınav sonucu öğrenme! 2021 Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi ara sınav sonuçları...
GİRİŞ 26.04.2021 16:46 GÜNCELLEME 26.04.2021 16:46

Yeni haftanın gelmesiyle AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? sorusu günün en çok araştırılan konularından oldu. Normal şartlar altında çevrimiçi olarak düzenlenen sınavın sonuçları en geç 1 hafta içerisinde açıklanıyordu. Üniversite mezunu olmak isteyen öğrenciler için vize sınav sonuçları dönem sonu ortalamasında belirleyici rol üstleniyor. AÖF  ara sınav sonuçları yüzde 25 etki ederken final sınavları yüzde 50 etkili oluyor. Anadolu Üniversitesi'nden yapılan açıklamada sonuçların e-devlet üzerinden veya anadolu.edu.tr adresinden ilan edileceği duyuruldu. Peki 2021 AÖF bahar dönemi sınav sonuçları nasıl sorgulanır? İşte Açıköğretim Fakültesi İktisat ve İşletme ara sınav sonucu sorgulama sayfası!

AÖF  Ara Sınav Sonuçları Açıklandı Mı?

Anadolu Üniversitesi 19 Nisan tarihinde sona eren vize sınav sonuçlarını henüz erişime açmadı. Sonuçların 26 Nisan tarihinde gün içerisinde adayların sorgulamasına açılması bekleniyor. Senato kararı ile 2020 eğitim öğretim yılından itibaren ders geçme notu 35 olarak olarak belirlendi. Sınava katılan ve 35 üzeri puana sahip öğrenci dersi başarıyla tamamlamış sayılır.

AÖF Sınav Sonuçları Nasıl Sorgulanır?

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi sınavları çevrimiçi olarak iki ayrı grupta düzenlendi. Son grubun sınavları 19 Nisan itibariyle tamamlandı. Bahar dönemi vize sınavı olarak bilinen ara sınav sonuçları anadolu.edu.tr adresinden veya e-devlet üzerinden sorgulanabilecek. Sizde sınav sonuçları ilan edildiğinde aşağıda bulunan sorgulama sayfasından görüntüleyebilirsiniz.

AÖF Sınav Sonucu Sorgulamak İçin Tıklayınız. (açıklandığında aktif hale gelecek)

Sınavda 4 Yanlış Cevap 1 Doğru Cevabı Götürür Mü?

Sınav puanı hesaplanırken, her sınavdaki doğru ve yanlış cevap sayıları belirlenir. Her testteki doğru cevapların sayısından yanlış cevapların sayısının dörtte biri düşürülerek sınav puanı hesaplanacaktır. Bu nedenle sınavda 4 yanlış cevap 1 doğru cevabı eleyecek.

Kopya Çeken Öğrencilerin Sınavları İptal Edilecek!

Anadolu Üniversitesi, geçtiğimiz güz döneminde online olarak düzenlenen sınavda kuralları ihlal ettiği tespit edilen öğrencilerin sınavlarını geçersiz saymıştı. 2021 bahar dönemi sınavı soruları öğrencilere özel olarak hazırlandı. Soruların tamamını veya bir kısmını kopya etmek, fotoğraflarını çekmek, herhangi bir yolla çoğaltmak, paylaşmak ve dijital ortamda yayınlamak suç teşkil etmektedir. Sınavda kopya çektiği tespit edilen öğrencinin o sınavları geçersiz sayılacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular