PKK'nın imha edilen çift girişli mağarası görüntülendi

MSB, Irak kuzeyindeki Metina ve Avaşin-Basyan bölgelerinde başlatılan operasyonlar kapsamında tespit edilen mağaranın görüntülerini paylaştı.

GİRİŞ 26.04.2021 14:53 GÜNCELLEME 26.04.2021 15:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, "Irak kuzeyindeki Metina ve Avaşin-Basyan bölgelerinde başlatılan Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım Operasyonları planlandığı gibi devam ediyor. PKK/KCK ve diğer terörist örgütlere yönelik icra edilen operasyonlarda belirlenen hedefler havadan vurulmaya devam ediyor. Kahraman Komandolarımız da teröristlerin inlerine yönelik arama-tarama faaliyetleri sürdürüyor. Bölgede yapılan bir arama-tarama sırasında teröristlere ait çift girişli bir mağara ele geçirildi. Mağara, Komandolarımız tarafından tahrip edilerek kullanılamaz hale getirildi" ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan, mağaranın görüntülerine de yer verildi.

BAKAN SOYLU: 50 KİLO PATLAYICI ELE GEÇİRİLDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin'in Nusaybin ilçesindeki Koruköy kırsalında, jandarma ekiplerince 50 kilo plastik patlayıcı ve patlamaya hazır el yapımı patlayıcı düzeneği ele geçirildiğini duyurdu.

Bakan Soylu, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Kahraman jandarmamız, teröre, teröriste aman vermiyor. Eren-5 Bagok Operasyonu kapsamında; Mardin Nusaybin Koruköy kırsalında 5 kilogram plastik patlayıcı ve patlamaya hazır el yapımı patlayıcı düzeneği ele geçirildi" dedi.
 

YORUMLAR 3
  • SARIÇİÇEK 2 yıl önce Şikayet Et
    bu PKKlılar geberdikçe ABD nin içi kan aglıyor Türkün Türkden başka dostu yok kardeşim.
    Cevapla
  • Muzo 2 yıl önce Şikayet Et
    Cıft gırıslı altı odalı lux magara yılanlardanda korkmuyolar ayılar .
    Cevapla
  • Bu Gidiş Nereye 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu görüntüleri görünce Hdp ve Chp kudurur. Mübarek Ramazan da bizlerin rahat uyuyabilmesi için durmadan operasyon yapan şanlı Mehmetçiğimizi korusun Rabbim☝️
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!