Grup Yorum, Dilan Ekin'i ölmediği için 'hain' ilan etti

Üyeleri DHKP-C terör örgütüne üyelik suçlamasıyla hapis yatan Grup Yorum, aralarından ayrılma kararı alan grubun eski üyesi Dilan Ekin'i 'hain' ilan etti.

Grup Yorum, Dilan Ekin'i ölmediği için 'hain' ilan etti
Grup Yorum, Dilan Ekin'i ölmediği için 'hain' ilan etti
GİRİŞ 28.04.2021 10:08 GÜNCELLEME 28.04.2021 10:08
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

DHKP/C terör örgütüne yakın olduğu iddia edilen Grup Yorum adlı müzik grubu nefret söyleminde bulundu.

"DİLAN EKİN'İ GÖRDÜĞÜNÜZ YERDE YÜZÜNE TÜKÜRÜN, LANETLEYİN"
Grup Yorum, kendilerinden ayrılan ve bağımsız hareket edeceğini açıklayan Dilan Ekin'i ihanetle suçladı.

Grup Yorum'un sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada; "Dilan Ekin kendi rahat, bencilce yaşamı için arkasına bile bakmadan çekip giden ikiyüzlü bir korkaktır.. Dilan Ekin'i gördüğünüz yerde yüzüne tükürün, lanetleyin, gördüğünüz, tanıdığınız herkese yaptığı ihaneti anlatın" ifadeleri yer aldı.
Grup Yorum üyeleri İbrahim Gökçek ve Helin Bölek açlık grevinde hayatını kaybetti.ALTUN: "'SOLCU' BİR 'KADIN'I SOKAK LİNCİNE HEDEF GÖSTEREN SOLCULAR VE SOL CENAHTA BİLDİK SESSİZLİK.."
TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun, "Fikirleri değişti diye 'solcu' bir 'kadın'ı sokak lincine hedef gösteren solcular ve sol cenahta bildik sessizlik... Tecavüzlere bile ses çıkaramayan sol cenahın kadınları, bu zihniyeti bildikleri ve sahici bir şiddet yahut dışlanma tehdidi sezdikleri için konuşamıyorlar belli ki" ifadelerini kullandı.

METİN KAHRAMAN HATIRLATMASI

Ayten Akgün isimli bir sosyal medya kullanıcısı ise 'Metin Kahraman' hatırlatmasında bulundu. Akgün, "Aklıma Metin Kahraman'ı dövüp hastane kapısına bırakmaları geldi. "biz değil hayranlarımız yaptı" demişlerdi. Şimdi Dilan Ekin'i de "hayranlar"a havale etmiş görünüyorlar!" dedi.

NE OLMUŞTU?

Grup Yorum'dan ayrılan Metin Kahraman, 2005 yılında darp edilerek hastane önüne bırakılmıştı. Kahraman'ın hayranları tarafından 'telif' nedeniyle dövüldüğü öne sürülmüştü. Kimileri de gruptan ayrılması nedeniyle dövüldüğünü iddia etmişti.

YORUMLAR 12
  • Ali Haydar Ağuçan 2 yıl önce Şikayet Et
    Dilan Ekin'i adice itham edenlerin yüzüne tükürmek lazım ama yüzleri var mı? Gladyo tasmalılar hiç bir değer tanımadıkları hâlde değerleri istismar ediyorlar. Küfür tek millettir. Geçmiş olsun Dilan Ekin.
    Cevapla
  • Ergün 2 yıl önce Şikayet Et
    Neye direniyorlar hâlâ anlamış değilim! Birşey varsa direnirsin, .... bu tipleri boş bırakmak iyi olmaz hergün evlerine baskına gidilmeli bulundukları yerler aranmalıdır......
    Cevapla
  • ADANALI ALİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Dilan çamurdan kurtarmışsın kendini...özgürlüğe hoş geldin...
    Cevapla
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Hoooşt cehennemlik köpekler siz kimsiniz bir vatandaşı tehdit ediyorsunuz. Savcılarımız gereğini yapacaktır elbette. Kızcağız aptalca gebermektense hayatı seçmiş ,belki bu vesileyle gerçekleri görmüş. Kendisine hoş geldin diyoruz.
    Cevapla
  • muhtar 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah muhafaza etsin , propaganda icin kendi adamlarini bile oldururler. Çıkış yasaktır pkk mantığı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu