Trendyol'un kurucusu çift, ayrılık kararı aldı!

Trendyol'un kurucusu ve CEO'su Demet Mutlu ile eşi ve iş ortağı olan Evren Üçok'un evliliklerini bitirdiği öğrenildi.

Trendyol'un kurucusu çift, ayrılık kararı aldı!
Trendyol'un kurucusu çift, ayrılık kararı aldı!
GİRİŞ 29.04.2021 06:50 GÜNCELLEME 29.04.2021 06:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mart 2010'da açtığı Trendyol'u ilk 16 ayda değeri 150 milyon dolar olan bir şirket haline getiren, 2018 yılında yüzde 75'ini, Çin merkezli alışveriş devi Alibaba'ya 728 milyon dolara satan Demet Mutlu ile eşi Evren Üçok, iş hayatlarındaki başarılarını özel hayatlarında gösteremedi.

Mart 2010'da açtığı Trenyol'u ilk 16 ayda değeri 150 milyon dolar olan bir şirket haline getiren, 2018 yılında yüzde 75'ini, Çin merkezli alışveriş devi Alibaba'ya 728 milyon dolara satan Demet Mutlu ile eşi Evren Üçok, iş hayatlarındaki başarılarını özel hayatlarında gösteremedi! Geçen yıl çiftin evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığına dair duyumlar almış, inanmamıştım.

ANLAŞMALI OLARAK BİTİRDİLER

Maalesef doğruymuş. Üstelik Demet Mutlu ile Evren Üçok, gözlerden uzakta yaşadıkları evliliklerini, sessiz sedasız bitirmiş. Evet, yanlış okumadınız… Anlaşmalı olarak tek celsede boşanmışlar. Geçen Haziran'da 1.8 milyar dolara ABD'li Zynga'ya satılan ve Türkiye'nin ilk 'Unicorn'u olan Peak Games'in de melek yatırımcıları olan Demet Mutlu ile Evren Üçok'un, hayat ortaklıklarını bitirse de, dost olarak kalabildiklerini ve iş ortaklıklarına devam ettiklerini öğrendim."

YORUMLAR 1
  • hidocan almanya 2 yıl önce Şikayet Et
    para mutluluk getirmiyormus
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim