Faruk Fatih Özer'in kardeşleri açıkladı: Kaçmadan önce tüm belgeleri istemiş

400 bin kişiyi dolandırdığı iddiasıyla soruşturma başlatılan Özer'in kız kardeşi ve abisinin ifadelerine ulaşıldı.

Faruk Fatih Özer'in kardeşleri açıkladı: Kaçmadan önce tüm belgeleri istemiş
Faruk Fatih Özer'in kardeşleri açıkladı: Kaçmadan önce tüm belgeleri istemiş
GİRİŞ 29.04.2021 19:24 GÜNCELLEME 29.04.2021 19:25
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Şirketin tek yöneticisinin kardeşi olduğunu söyleyen Serap Özer, kendisinin yaklaşık 3 yıldır ofis işlerini yürüttüğünü söyledi. Muhasebe işlerini farklı bir firmanın yaptığını kendisinin ise aracı olduğunu ifade etti. Faruk Fatih Özer'in 18 Nisan 2021 tarihinden itibaren şirkete ait hacklenme raporu, şirket davalarıyla ilgili dokümanlar, mizan ve bütçeye ilişkin belgeler, karar, pay, genel kurul defterini istediğini söyleyen Serap Özer, kardeşinin bu belgeleri yanında götürdüğünü bildiğini söyledi. Faruk Fatih Özer'in yurt dışına gideceğini söylemediğini anlatan Serap Özer, şirketteki işlerin kötüye gittiğini, yurt dışında ortak aradığını ve birkaç yabancı bankayla görüştüğünü söylediğini belirtti.

BENDEN HESAP AÇMAMI İSTEDİ, ONLARI KULLANDI

Özer'in abisi Gökhan Özer ise, kendisine ait bir reklam danışmanlık şirketi olduğunu, Thodex ile hiçbir bağlantısı olmadığını söyledi. Kardeşinin kendisinden hesap açmasını isteyip bu hesaplarını kullandığını anlatan Gökhan Özer, hesaplarla ilgili de herhangi bir bilgisi olmadığını belirtti. Kardeşinin kendi şirketinde tek başına yetkili olduğunu söyleyen Gökhan Özer, son dönemlerde işlerin kötü gittiğini ve şirketi tamamen devretmeye karar verdiğini veya ortak bulacağını anlattığını bildirdi. Gideceğine ilişkin de herhangi bir bilgisi olmadığını söyleyen Özer üzerine atılı suçlamaları kabul etmediğini söyledi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 34
  • Kardelen 2 yıl önce Şikayet Et
    Avanaklar olmasaydı Uyanıklar kral olmazdı Tehdit yok şantaj yok kuzu kuzu yatırılmış Sanal yoldan gerçek dolandırıcılık
    Cevapla
  • Sıradan adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Cehape 18 senede ülkemizi sanal çöplüğe çevirdi. Faiz ve israf, kumar gibi kolay kazanma tavan yaptı, tek suçlu cehape dir. Her ne kadar iktidar olmasada.
    Cevapla
  • YALAN SOYLEME KOÇUM 2 yıl önce Şikayet Et
    Güya kendince ironi yapmış zeki arkadaş, şuan dünyada kripto çılgınlığı var ve oraya para yatiranlar vergi ve devlet denetimi olmadığı için yatırdı...faiz ve israf mi ariyorsun % 170 faizlerin olduğu 2002 öncesini senin gibiler bilmediği için ancak burda algı yaparsın...Sen bilmezsin ,senin o ideolojik kölesi olduğun CHP ideolojisi zamanında yani 2001 de hükümet niye seçime gitti biliyor musun, ülke iflas etti, memur maaşını odeyemediler, birbirlerine anayasa kitabı fırlatıp doları bir gecede 3 katına çıkardılar yaaaaa .. IMF den aldıkları para ile bile maaş odeyemeyip kaçtılar kaçtılar..Mesut Yılmaz başbakan yardımcısı olarak yurt dışına kumar oynamaya gidip burnunu kirtdirtti ya
    Cevapla
  • Sıradan 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok merak ettim; hangi görüşte olduğun önemli değil, yazdığını okuyunca mantıklı olduğunu düşünüyormusun?
    Cevapla
  • Çeto 2 yıl önce Şikayet Et
    Heya
    Cevapla
  • Haci 2 yıl önce Şikayet Et
    Insanımız üretmeden yatarak para kazanmak istiyor. Atalarımız ne güzel söylemiş. Ava gidem avlanır.
    Cevapla
  • vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    simdi bu Vatan Haini olmuyor mu ?? bence PKK neyse bu tipler de ayni ...milletime devletime maddi zarar verende hain öldürende bence hic bir farki yok ..
    Cevapla
  • 16 Hüdavendigar 2 yıl önce Şikayet Et
    Millet olarak felaketimize sebep olacak ne kadar günah ve yanlış varsa çılgınlar gibi koşturarak yapıyoruz.Alın terimizi hiç karşılığı olmayan bir şeyle değiştiriyoruz karşılığında ne alıyoruz,hava. Kime yarıyor bu, yahudiye. Yahudi bir şey icat emiş, paraları bana gönderin siz kendi aranızda oynayın durun diyor. Bu şekilde bütün dünyadan kasasına iki trilyon dolar daha şimdiden akmış durumda. PKK-YPG ye gönderdiği 50 bin tır silahın parasını böylelikle biz ödüyoruz haberimiz yok. Millet olarak acilen lazım. şuurlanmamız lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu