Mardin'de ikna faaliyeti sonucu bir terörist daha teslim oldu

Mardin'de Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlükleri koordinesinde gerçekleştirilen ikna faaliyeti sonucu bir terörist daha teslim oldu.

Mardin'de ikna faaliyeti sonucu bir terörist daha teslim oldu
Mardin'de ikna faaliyeti sonucu bir terörist daha teslim oldu
GİRİŞ 30.04.2021 09:30 GÜNCELLEME 30.04.2021 10:08
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Mardin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlükleri koordinesinde gerçekleştirilen ikna faaliyeti sonucu bir terörist daha teslim oldu.

2015 yılında örgüte katılan ve silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranan S.Ç. isimli örgüt mensubunun, Mardin Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlükleri koordinesinde gerçekleştirilen ikna faaliyeti sonucu Şırnak Habur Kara Hudut Kapısı’ndan teslim olması sağlandı.

Mardin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde işlemleri devam eden S.Ç. aile bireyleriyle buluşturuldu. S.Ç.’nin ailesiyle buluşmasında duygusal anlar yaşandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • Yakub 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşlerim! Küfür milletleri Müslüman Türk Kürt ikili güçlüyü zayıflatmak için illa zulümler yapıyor. Kürt kardeşlerimizin, hatta Ermeni Rumların çocuklarını kaçırıp devleti suçlar. Bunlar bize karşı savaştırılıyor ve deniliyor ki bak bunlar senin vatandaşın. Oyun çok sinsi ve prof. Devletimiz şuan doğru yapıyor. Sevgi ve Merhamet en iyi ilaç şuan. Zor mu zor.
    Cevapla
  • Kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz teslim alın o adiler şehit etsin benim askerimi polisimi erenlerimi
    Cevapla
  • Yakub 2 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın. Çözüm nedir? Kan davası devam eder. Ta ki birileri sineye çeksin. Yoksa küfürün oyuncağı olmaya devam ederiz. Beyinlerin güvenli olmadığı bir dünyada yaşıyoruz. Mağdur tarafa 3 seçenek sunulur elbet birgün. Ya idam ya tazminat ya af. Hakikat bu.
    Cevapla
  • ömer s. 2 yıl önce Şikayet Et
    teslim olmasi elini askerimizin polisimizin kanina bulamasindan iyidir....ikna yoluyla agir suclara karismamislar af yasasindan yararlaniyor ,bir müddet yatip topluma yeniden kazandiriliyor....bu genc cocuklarin elini kana bulamasindan iyidir. cogu zaten kandirilarak daga cikariliyor...daha yas kac ki,,, gelip hapis yatsinlar ölmek yada öldürmekten iyidir
    Cevapla
  • abidin 2 yıl önce Şikayet Et
    bunların kafasının içi hiç bir zaman değişmez devlet hdp nin oyunu düşürmek için terörist aile nöbeti başlattı ama bu aileler devletin desteğiyle teröristlerine kavuşuyorlar ama yarın seçimlerde yine hdp ye oyu verirler hainlik bunların içlerinde var devlet o tarafdan oy gelecek diye şehit ailelerini küstürüyor mekanları cennet olsun bütün şehitlerimizin.
    Cevapla
  • irfan 2 yıl önce Şikayet Et
    altı yılda kaç ocak söndürdü bunu sorgulayan var mı şehit anaları kime sarılacak
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Başka yoruma gerek yok gerekeni yazmışsın irfan kardeşim
    Cevapla
  • ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    o cocuk elini polisimizin askerimizinb kanina bulamasindan daha iyidir teslim olmasi. O bahsi gecen kanundan sadece agir suca yani eli kana bulasmamislar yararlanabiliyor,, ikna yoluyla gelip teslim oluyor sonra yatip cikiyor...tabi eli kana bulasmamis ise, bisey bilip bilmeden yorumlamayin,
    Cevapla
  • DOBRA 2 yıl önce Şikayet Et
    aynen kardeşim katılıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler