Oğlunun doğum günü alışverişine giderken kazada öldü! Acılı eşten buruk paylaşım

Antalya’da kullandığı otomobile kamyonun çarpması sonucu yaşamını yitiren Zeynep Apçin'in (31) eşi Mehmet Apçin, sosyal medya paylaşımı yürekleri burktu.

Oğlunun doğum günü alışverişine giderken kazada öldü! Acılı eşten buruk paylaşım
Oğlunun doğum günü alışverişine giderken kazada öldü! Acılı eşten buruk paylaşım
GİRİŞ 30.04.2021 14:05 GÜNCELLEME 30.04.2021 14:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza, dün öğle saatlerinde Finike- Kumluca karayolunda meydana geldi. Zeynep Apçin, oğlu Cemil'in 5'inci doğum günü alışverişi için 07 ZBZ 06 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Apçin'in otomobiline, sinyalizasyon ışıklarının bulunduğu kavşakta E.A. yönetimindeki 07 TDE 08 plakalı kamyon çarptı. Kamyonun metrelerce önünde sürüklediği otomobil, hurdaya döndü.

Kazada, otomobil sürücüsü Zeynep Apçin yaşamını yitirdi, oğlu Cemil ile yakınları Selda (41), Emine (25), Hatice (15) ve Arife Miray Apçin (5) yaralandı. Yaralılar hastanede tedaviye alınırken, kamyon şoförü E.A. ise gözaltına alındı.

EŞİNDEN BURUK PAYLAŞIM

Zeynep Apçin'in cenazesi dün akşam saatlerinde Hasyurt Yarbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Apçin'in eşi Mehmet Apçin, sosyal medya hesabından buruk bir paylaşım yaptı.

Mehmet Apçin paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bugün oğlum Cemil 5 yaşında. Biz de 5'inci doğum gününü kutlayacaktık. Diğer 4 doğum günündeki mutluluk fotoğraflarına 5'inci fotoğrafı ekleyecektik ama ekleyemedik. Rabbim izin vermedi. Oğlumun doğum günü, eşimin, aşkımın, 13 yıllık hayat arkadaşımın ölüm günü oldu. Onu kara toprağa verdim. Acım çok çok büyük, tarifi yok bu acının. Biz birbirimizi çok sevdik. Ben senden razıydım aşkım. Cemilimin, çocuğumun anası. Allah da senden razı olsun. Nur içinde yat, mekanın cennet olsun. Seni çok seviyorum."

YORUMLAR 2
  • GÜLDANE 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Emekli 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin. Takdiri ilahi. Allah sabır versin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!