MSB: İki silah arkadaşımız şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, "Pençe Yıldırım Harekatı'nda yaralanan 2 silah arkadaşımız şehit oldu" açıklamasında bulundu.

MSB: İki silah arkadaşımız şehit oldu
MSB: İki silah arkadaşımız şehit oldu
GİRİŞ 30.04.2021 14:13 GÜNCELLEME 30.04.2021 17:04
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) Pençe-Yıldırım Harekatı ile ilgili bir açıklama yapıldı.

Açıklamaya göre, Irak'ın kuzeyinde icra edilen Pençe-Yıldırım Harekatı kapsamında 28 Nisan'da güdümlü tanksavar silahıyla saldırı neticesinde yaralanarak hastaneye sevk edilen bir asker müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Harekat kapsamında icra edilen ikmal faaliyetinde bugün helikopterden iniş sırasında bir asker düşerek yaralandı. Derhal hastaneye sevk edilen asker, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olaylarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

BAKAN AKAR'DAN TAZİE MESAJI 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit uzman çavuş Mehmet Kırmızı ve şehit piyade sözleşmeli er Müslüm Toprak için taziye mesajı yayımladı.

Akar, MSB'nin sosyal medya hesabından paylaşılan mesajında "Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" sözlerini kullandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 17
  • Ozcyr54 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sehitlerimize rahmet eylesin basimiz sagolsun
    Cevapla
  • Adnan menderes can 3 yıl önce Şikayet Et
    Allahım devletimizi ordumuzu polisimizi zorda darda bırakma onlara başarılar ihsan eyle kurulan tuzakları boşa çıkar onlardan yardımını esirgeme ve hayırlı zaferler ihsan eyle zira karşılarında yedi düvel küffar var farkındayız farkındalar sadece pkk deyil 7 düvel var
    Cevapla
  • Tokatlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Amiiin inşaAllah
    Cevapla
  • Erol Kurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Şehidimizin biri Gaziantep li galiba. Cuma namazı çıkışı evin önünde ambulans, polis ve jandarma vardı. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • vatansever.. 3 yıl önce Şikayet Et
    MALİÖRGEN Rumuzlu arkadaş , saçma sapan yorum yapmasan iyi olur.. Artık sözleşmeli ve profesyonel askerlerimiz bu harekatlara GÖNÜLLÜ VE SEVE SEVE katılmaktadırlar..Acemi birini alıp da teröristin karşına çıkartmıyorlar.. O çok eskidendi ..BU KARDEŞLERİMİZEDE ALLAH RAHMET EYLESİN..MEKANLARI CENNET OLSUN..AİLELERİNE ALLAH SABIR VERSİN..
    Cevapla
  • alican 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc şehadetlerini kabul eylesin.Yakınlarına sabrı cemil nasib eylesin.Bu vesile ile şu müzarek günün ve ramazan ayının hürmetine bütün şehitlerimize rahmet eyle..Devletimizi güvenlik kuvvetlerimizi ve ordumuzu her daim muzaffer kıl ve onları içimizdeki hainlerin,kalleşlerin ve batıya uşaklık eden ahmakların şerrinden ve tuzaklarından esirge..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Skandal nükleer silah çağrısı! Hamas'tan jet cevap!
Süper Lig'de rekabet kızıştı! Bitime 2 hafta kala çarpıcı istatistikler