Trabzon'da baba-oğul 1 ay içinde koronavirüsten öldü

Trabzon'un Çaykara ilçesinde Ahmet Garaç (67) ile oğlu Barış Garaç (43), koronavirüs nedeniyle 1 ay içinde hayatını kaybetti.

Trabzon'da baba-oğul 1 ay içinde koronavirüsten öldü
Trabzon'da baba-oğul 1 ay içinde koronavirüsten öldü
GİRİŞ 30.04.2021 17:44 GÜNCELLEME 30.04.2021 17:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İlçeye bağlı Şahinkaya Mahallesi'nde oturan Barış Garaç, geçen ay koronavirüse yakalanınca hastanede tedaviye alındı. Sağlık durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakımda entübe edilen Barış Garaç, 30 Mart'ta hayatını kaybetti.

Barış Garaç, ilçede toprağa verilirken bir süre sonra bazı semptomlar göstermesi üzerine babası Ahmet Garaç da, hastaneye başvurdu. Covid-19 testi pozitif çıkan Ahmet Garaç, hastanede tedaviye alındı. Oğluyla aynı kaderi yaşayan Garaç, entübe edildiği yoğun bakım servisinde dün doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi.

Ahmet Garaç'ın cenazesi, salgın tedbirleri kapsamında ilçedeki aile mezarlığında toprağa verildi.

YORUMLAR 2
  • Fatihin fedaisi 2 yıl önce Şikayet Et
    Hastahanelerde şüpheli durum var 40 yaşında yada 35 yaşında bir hastanın ölmesi çok garip bir durumdur. Vefat eden genç hastanın otopsisi yapılsın farklı neden den dolayı vefat ettiği ortaya çıkar .
    Cevapla
  • Septik 2 yıl önce Şikayet Et
    diyelim hastane şüpheli. peki hastaneye yatmasına sebep olan nedir? hiç bir şeyi yoktu hastanede ne işi vardı? Ne olması gerekiyor inanmanız için anlamadık gitti
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!