İstanbul Valiliği'nden alkol satışı açıklaması

İstanbul Valiliği, İçişleri Bakanlığı'nın alkol satışına ilişkin genelgesi hakkında açıklama yaptı.

İstanbul Valiliği'nden alkol satışı açıklaması
İstanbul Valiliği'nden alkol satışı açıklaması
GİRİŞ 02.05.2021 17:05 GÜNCELLEME 02.05.2021 17:44
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İstanbul'da İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi kararıyla tam kapanma sürecinde, alkol ürünlerinin satılmasının yasaklandığı bildirildi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İçişleri Bakanlığının Genelgesine istinaden; İlimiz genelinde 17.05.2021 Pazartesi günü saat 05.00’a kadar sürecek olan tam kapanma döneminde tekel büfelerinin kapalı olmasına, market, bakkal ve büfe gibi yerlerde de alkol ürünü satılmamasına karar verilmiştir" denildi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Kaymakamlar ve ilgili Kurumlarca yukarıda belirtilen esaslar doğrultusunda uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesine ve mağduriyete neden olunmamasına, alınan kararlara uymayanlara Umumi Hıfzıssıhha Kanununun ilgili maddeleri gereğince idari işlem tesis edilmesine ve konusu suç teşkil eden davranışlara ilişkin Türk Ceza Kanununun 195 inci maddesi kapsamında gerekli adli işlemlerin başlatılmasına karar verilmiştir."

YORUMLAR 14
  • neyse o 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın valim seni seviyoruz
    Cevapla
  • HANİFİ ÇİFÇİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Kökten Yasaklansın
    Cevapla
  • TURGUT ÖZTAN 2 yıl önce Şikayet Et
    inşallah
    Cevapla
  • dogrucu 2 yıl önce Şikayet Et
    eee bizim site icindeki bakkallar su gibi alkol satiyor. nasil olacak ?
    Cevapla
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    2.KISIM Gören dese Kanada devlet başkanı. ( hayır yani Kanada devlet başkanını çok büyük gördüğümden değil ,buraya uygun düştüğü için ,yoksa art niyet yok yani) .AĞALAR SİZ BATI MEDENİYETİNİ ANLADINIZ ,AMA YANLIŞ ANLADINIZ. ONLAR İÇKİ İÇTİKLERİ İÇİN MARS a gidiyor değiller. Çok çalışmaları ve bilimde ilerledikleri için Marsa gidiyorlar. Alkol bunun neresinde. Sayın Cumhurbaşkanımızı ,Hükümetimizi ve valilerimizi kutluyorum. Hiç olmasa 17 gün insanların evlerine huzur sağladıkları için , sarhoş babaların cocuklarını dövemedikleri için,sarhoş kocaların eli öpülesi o çilekeş hanımlarını dövemedikleri, doğrayamadıkları için ,bu kararı alanlara teşekkür ediyorum.
    Cevapla
  • ZAFER 2 yıl önce Şikayet Et
    1.KISIM İçer içer kadınları doğrarsınız,içer içer direksiyona geçip insanları katledersiniz, içer içer insanlara hakaret eder ,ev basar, mekan dağıtır insanları yaralar öldürürsünüz . Nedir bu insanların sarhoşlardan çektiği. Bu mudur medeniyet. Dünyada hiç bir ülkenin muhalefeti Bizdekiler gibi alkolü medeniyet olarak görmezken, bizim CHP de yuvalanmış sarhoş takımı devamlı gözümüzün içerisine soka soka alkolü bir gelişmişlik göstergesi olarak sunuyorlar. Son zamanlarda aralarına bir de uyanık Çakal katıldı " federasyon başkanımıymış ,yoksa birlik başkanımıymış neyse ,uyanık bir zat " o da yırtık dondan zuhur eden gibi,arada bir twitler atıyor bir demeçler veriyor .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?