Fatih Portakal'dan kalabalık doğum günü partisi

Pandemi sürecinde ‘yeterli önlem alınmadığını’ öne sürerek hükümeti eleştiren Fatih Portakal’ın 20 arkadaşıyla yaptığı doğum günü partisi tepki topladı.

Fatih Portakal'dan kalabalık doğum günü partisi
Fatih Portakal'dan kalabalık doğum günü partisi
GİRİŞ 03.05.2021 09:23 GÜNCELLEME 03.05.2021 09:41
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

Türkiye, 17 gün sürecek tam kapanmaya geçtiğimiz cuma günü başladı.Yollar, sokaklar önemli ölçüde boş kalırken, nüfus yoğunluğunun olduğu yerler genellikle yazlık bölgeler oldu.

TWEET ATMIŞTI, PARTİ VERDİ

İçişleri Bakanlığı, tam kapanmada denetimlerini sıklaştırırken; kurallara uymayanlar yine sosyal medyada boy göstermeye başladı.

26 Nisan 2021’de “Aylardır Türk Tabipler Birliği’nin istediği tam kapanma geldi. Uygulanabilirse sonuç iyi olacaktır. Soru şu; iktidar bu süre boyunca evlerde yurttaşları mağdur etmeden ve kendi de uyarak planlamasını sürdürebilir şekilde yaptı mı? Umarım bu kez eline yüzüne bulaştırmaz. Pratiği göreceğiz.” şeklinde tweet atan Fatih Portakal, doğum günü partisi düzenlendi.

BİRÇOK KULLANICI TEPKİ GÖSTERDİ

Tam kapanma kararı alınmadan önce ‘yeterli önlem alınmadığını’ öne sürerek hükümeti eleştiren, kararın ardından da rotasını Marmaris’e çeviren Portakal, burada kalabalık arkadaş grubuyla eğlendi, bu anları da bir fotoğrafla ölümsüzleştirdi.

Fatih Portakal’ın sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraf tepki gördü.

HENÜZ AÇIKLAMA YOK

Birçok kullanıcı, tam kapanma uygulamasının yapıldığı şu günlerde yaklaşık 20 arkadaşıyla maske ve mesafe kuralına uymadan parti veren Portakal’a birkaç gün önce attığı tweet’ini sordu.

Portakal’dan konuyla ilgili herhangi bir paylaşım henüz gelmedi.

YORUMLAR 100
  • Selami 2 yıl önce Şikayet Et
    Merak Akşener taktiği sıkışınca 5-6 gün sus, sonra başka hedef göster kendini unuttur. Milleti aptal sanıyorlar ya ondan
    Cevapla
  • suat abi 2 yıl önce Şikayet Et
    bu adamda karakter yok
    Cevapla
  • Keremmm 2 yıl önce Şikayet Et
    "Basın kartı vardır.Oraya da haber yapmaya gitmişlerdir." Yalan mı yok bunlarda.Hem kurallara uyma,hem devleti suçla.Ne güzel.Utanmazlar..
    Cevapla
  • mehmet emin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar beyaz Turk -ayricalikli-hatta ozel mavi kanli....Demek techir de yapilamamis bunlar sadece kilik degistirmisler...
    Cevapla
  • N.y 2 yıl önce Şikayet Et
    Her seyi bilen fox izleyicileri yorum yapsın lütfen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...