Uyuşturucu için para isteyen oğlunu av tüfeğiyle öldürdü

Kayseri'de Cuma Y. (57), uyuşturucu almak için para isteyip, vermeyince kendisiyle tartışan oğlu Bekir Y.'yi (21) av tüfeğiyle vurarak, öldürdü.

Uyuşturucu için para isteyen oğlunu av tüfeğiyle öldürdü
Uyuşturucu için para isteyen oğlunu av tüfeğiyle öldürdü
GİRİŞ 04.05.2021 11:39 GÜNCELLEME 04.05.2021 11:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, saat 09.00 sıralarında, Melikgazi ilçesi Danışment Gazi Mahallesi Beşikli Sokak'ta meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Bekir Y., evde babası Cuma Y.'den uyuşturucu almak için para istedi. Bekir Y., olumsuz yanıt aldığı babası ile tartışmaya başladı. Bu sırada Cuma Y., av tüfeğiyle oğluna ateş etti. Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren sağlık ekibi, yaptığı kontrolde, Bekir Y.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Cuma Y. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayı duyarak, evin önüne gelen 2 kızı da sinir krizi geçirirken, komşular teskin etmeye çalıştı. Bekir Y.'nin cansız bedeni ise olay yeri incelemelerinin ardından Kayseri Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü. 

Emniyette sorgulanan Cuma Y.'nin, ilk ifadesinde, tüfeği kendisini korumak için eline aldığını söylediği belirtildi. Cuma Y.'nin eşi Naile Y.'nin ise rahatsızlığı nedeniyle Kayseri Şehir Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi. 
 

YORUMLAR 5
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğu uyuşturucu kullanan aileler bu konuda çok müzdarip. Evlatları bu illetten kurtulsun diye ihbar ediyorlar, çocuklarının cezaevine bile girmelerine razılar ama bir sonuç alamıyorlar. Bu konuya devletin çok ciddi eğilmesi lazım. Çocuklar ve aileler perişanlar. Sonra da böyle istenmeyen olaylar gelişebiliyor. Çok kapsamlı bir şekilde rehabilite edilmeliler. Kimbilir bu çocuk ailesine neler yaşattı. Bu aile gibi örnekler çok. Allah yardımcıları olsun..
    Cevapla
  • Hans 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahım bizi kendimizi önce hak yolunda egle sonra evlatlarımızı hayırlı egle demek daha iyi bir dua gibi geliyor bana, bilemiyecem ama, Allah hiç bir müslümanı çocuklarıyla sinamasin inşallah.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    bu uyuşturucu satanların sayın s soylunun dediği gibi bacaklarını kırıp eline verecen.bir aileyi yok ettiler.bunu satanlarda dışarda geziyor.
    Cevapla
  • ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah babaya ceza vermezler.Uyuşturucu bağımlısı bir evladın varsa imtihan çooook ağır oluyor.
    Cevapla
  • harun 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahım! Evlatlarımızı hayırlı eyle...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...