'Kimsem yok' diyen hastaya Fahrettin Koca 'Biz varız' diyerek devletin desteğini gösterdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Hiç kimsem yok" diyen hastaya "Biz varız" diyerek devletin desteğini gösterdi.

'Kimsem yok' diyen hastaya Fahrettin Koca 'Biz varız' diyerek devletin desteğini gösterdi
'Kimsem yok' diyen hastaya Fahrettin Koca 'Biz varız' diyerek devletin desteğini gösterdi
GİRİŞ 04.05.2021 13:34 GÜNCELLEME 04.05.2021 13:34
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hasta ziyareti sırasında yaşlı bir kadınla olan diyaloğu devletin milletinin her daim yanında olduğunun göstergesi oldu. 

"Çoluk yok çocuk yok, hiç çocuğum yok. Kardeşlerim de vefat ettiler üçü de. Hiç kimsem yok." diyen hastaya Fahrettin Koca, "Biz varız" diyerek devletin desteğini gösterdi.

AK Parti MKYK Üyesi Sevgi Yiğit'in paylaştığı görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü. Paylaşıma, "Bir zamanlar hastanelerden rehin kalan hastalardan, şimdi devleti her an yanı başından gören hastalara." yorumu da yapıldı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 14
  • Lzoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bissürü masal yazan yorumculara ..HASTA OLMAYIN
    Cevapla
  • onemli 2 yıl önce Şikayet Et
    bu insanlar böyle tek başlarına kalmamalılar. nesiller degistikçe yalnız kalan insanların sayısı çogalıor. devlet bu konuda çalışma ve planlama yapmalı.
    Cevapla
  • Memo 2 yıl önce Şikayet Et
    Benı dınleyın haber ıcın hıcde sahıp cıkmıyor
    Cevapla
  • osman 2 yıl önce Şikayet Et
    terörist chppkkiyiciler iyi baksın
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben onanmıyorum artık bu haberlere lakın yaşadım trafık kazası gecırıyorum devlet hastanesine kaldırıldım rotgen cekıldım omurılık ılık kırık sgrı kesıcı eve gönderdiler ıkıncı günü yıne hastane ayak kırık cıkıyor yıne eve üçüncü günü özel Hastane 4 gün yatış ılgılenme var ıl Saglik müdürüne tel acıyon yanınızdayız deyıp aramıyorlar yurt dışına gıdıyom hemen hemen amelıyat ediyorlar dönünce hakkımı arayacam bakalım nasıl olacak umudum yok ama olsun saygılar
    Cevapla
  • Kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet sen yalan söylüyorsun, Türkiye de omurilik kırık bacak kırık hiç bir hastayı eve göndermez, gönderemez yalancı herif, senin yurt dışı dediğin yerlerden hergün onlarca insan Türkiye ye tedavi için geliyor, dışarının sağlık sistemini biz biliyoruz.
    Cevapla
  • Göktürk 2 yıl önce Şikayet Et
    güzel masal
    Cevapla
  • musa 2 yıl önce Şikayet Et
    Eski Türkiyede devlet hastanesinde uzmana tahlillerle filimlerle iyi bir tetkikle muayene olmak istersen seni özel muayenesine davet eder,tahlillerini de yine devlet hastanesinde yapardı.İyi dediğim normal kan tahlili ve basit röntgen,emar tomografi falan sırası zaten 1-2 yılı bulur .2007 de pratisyenin özel muayenesi 50 lira idi uzmanı ona göre hesap edin.Şimdi normal muayene sırası aldım doktor doçent çıktı,beş kuruş da vermeden muayene oldum.İki defa rast geldim özel olarak seçmedim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık