'Thodex' vurgununda düğümü çözecek sır görüşme!

108 milyon dolarlık kripto para vurgunu yaparak kayıplara karışan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer ile ilgili sır perdesi aralanıyor...

'Thodex' vurgununda düğümü çözecek sır görüşme!
'Thodex' vurgununda düğümü çözecek sır görüşme!
GİRİŞ 05.05.2021 16:29 GÜNCELLEME 05.05.2021 16:29
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Kripto para vurgunu sonrası kaçan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer adım adım izleniyor. Arnavutluk'ta, MOBESE kameralarının yok denecek kadar az olması, benzer olaylarda failin bulunmasını zorlaştırıyor. Öte yandan kaçışın üzerindeki sır perdesi Özer’in yaptığı “Facetime” görüşmesi üzerinden aralanacak.

Türkiye'den 108 milyon dolarlık kripto varlıkla Arnavutluk'a kaçan ve bu ülkede yoğun biçimde aranan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer için mafya bağlantısı ihtimali güçleniyor.

İddiaya göre; mart ayından itibaren kaçış planını yapmasında etkili olan bir mafya bağlantısı, Özer'i kandırarak Arnavut mafyasının ağına çekmiş olabilir. Tiran Havalimanı'na geldikten sonra kendisini karşılayan şüpheliler, Özer'i ilk önce otele daha sonra da bir eve yerleştirmişti. Polis, yoğun bir biçimde Özer'in izini sürüyor. Dosyayla ilgili gizlilik kararı alındı.

ŞÜPHELİ SORGU

Tiran'da bulunan TRT HABER ekibi ise önceki gün sivil kıyafetli 2 motosikletli tarafından sorguya çekilmek istendi. Muhabir Ceyda Muslu'dan Özer'in nerede olduğunu söylemesi istendi. Muslu "Siz kimsiniz?" diye sorunca, motosikletliler "Polisiz" dedi.

06 PLAKAYI GÖRÜNCE KAÇTILAR

O sırada bölgeye kim olduğu bilinmeyen başka biri geldi. Gelen kişi 06 AGA ... Türkiye plakalı bir araçtan indi ve bunu gören motosikletliler olay yerinden uzaklaştı. Diğer kişinin kimliği de henüz bilinmiyor.

YAKALANMAK MI İSTİYOR?

Özer, Tiran'da kaldığı otelden konaklamanın ikinci günü kaçmış, Tiran merkezde başka bir eve götürülmüştü. Ardından ikinci adrese baskın yapılmadan önce adresten ayrılmıştı. O evde Facetime görüşmesi yapmış ve bu görüşme sayesinde adres tespit edilmişti. Özer'in bu görüşmesi, "Mafya ağının içerisine düştüğünü anladıktan sonra kendisini yakalatmak istiyor olabilir" şeklinde yorumlandı.

Sabah'ın haberine göre, Arnavutluk'ta, MOBESE kameralarının yok denecek kadar az olması, benzer olaylarda failin bulunmasını zorlaştırıyor.

YORUMLAR 27
  • Nazım KARAMEHMET 2 yıl önce Şikayet Et
    Elindeki parayla bol bulup oyun oynayanlar, arkadaş insanlığa yarayan işer yapsanıza.
    Cevapla
  • 45lik 2 yıl önce Şikayet Et
    Çiftlik bank tosununa ne.olduki buna da ola giden gitti bağlantıları olmasaydı çoktan yaşlanırlardı
    Cevapla
  • kazım 2 yıl önce Şikayet Et
    bu yurt dışına kaçanlarıda müge anlıya arattırılmalı yoksa giden gelmiyor malesef....
    Cevapla
  • Eyüp 2 yıl önce Şikayet Et
    demek ki neymiş Bedava Peynir Sadece Fare Kapanın da Olurmuş İnşallah ülkemizdeki Armut Piş Ağzıma Düş cüler İyi Anlamışlardır Yoksa daha bu ÜlkeninTosuncuğu Boğası Koçu Bitmez....
    Cevapla
  • Düşün 2 yıl önce Şikayet Et
    Beter olsun. İnşallah organlarını söküp starlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı