Son dakika: 7 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 7 Mayıs koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

Son dakika: 7 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika: 7 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 07.05.2021 20:45 GÜNCELLEME 07.05.2021 20:46
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Türkiye'de son 24 saatte 251 bin 194 Kovid-19 testi yapıldı, 20 bin 107 kişinin testi pozitif çıktı, 278 kişi hayatını kaybetti.

Ağır hasta sayısı 3 bin 260 oldu, 35 bin 529 kişinin Kovid 19 tedavisinin/karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 4 milyon 662 bin 328'e yükseldi.

TÜRKİYE'DE KORONAVİRÜSTE SON 24 SAAT

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 278 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 42 bin 465’e yükseldi.

Toplamda 48 milyon 963 bin 800 test yapıldı. Bugün yapılan 251 bin 194 testten, 20 bin 107 yeni vaka sayısı, 2 bin 210 kişi de yeni hasta sayısı olduğu belirtildi. Toplam vaka sayısının 4 milyon 998 bin 89 olduğu, bugün iyileşen 35 bin 529 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısının 4 milyon 662 bin 328’e yükseldiği, toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 3,2, ağır hasta sayısının ise 3 bin 260 olduğu açıklandı.
 



 

YORUMLAR 92
  • Böyle 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam kapanmada pazar açan başka bir ülke varmıdır.
    Cevapla
  • Avkt..1453 2 yıl önce Şikayet Et
    Ugur şahin aşıyı ben buldum ama olmayacagım diyor. Bizde aşı nerde diye devlete laf edip akıl veriyoruz devlet bizim saglıgımızı düşündügü için bu aşı işini agırdan alıyor devlet aklı buna denir işte Helal olsun saglık bakanlıgına. İnşallah hiç gelmez o aşılar toplum bagışılıgı ile kurtuluruz zaten prof. Orhan yıldızın dedigine göre halkın %50 den fazlasında bagışıklık saglandı demişti 1 ay önce.
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünya Tarihinde Bir çok Hastalık, Salgın Aşı ile bitmiştir.. Deden, Baban, ve Sen Küçükken inaktif Aşılarla bu zamana kadar geldiniz şimdi burada kimin Aklını satıyorsun!. Bre şaşırmış!..tabi Aşılar başarılı olunca baktınız Virüs bitecek paniklemeye başladınız!.
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Dahi Niçkli? Senin Beynini Kolonlayıp 80 Yıl Sonrasını Yüklemişler! kardeş? ben sana öyle bilgiler veririmki aklın şaşar! ..Bir kere daha Osmanlınında yardımı ile 1700 Yıllarında (321 Yıl önce.) Yüzlerce insanın Ölümüne sebep olan Çiçek Aşının Uygulandığını bilmiyorsun Daha?.... vahki Vah!.
    Cevapla
  • Sosyolog.55 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen kendine 5 doz vurdur karışma başkasına Kapat agzını ne konuştugun belli degil Küreselci Bıll gates agzıyla konuşma yemezler çık kimligini açıkla bilelim görelim hadi
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Dahi Niçkli? Aşıların 80 Yıldır Çıktığını sana Küreselcilermi söyledi? Eğer Öyle ise Seni iyi Kandırmışlar! ... sende Bilgi Sıfır! sen bi git önce Ali Okuluna Temelden Bilgi edin öyle bana Cevap ver emi?
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Dahi Niçkli Bilgi Fakiri Cahil? İlk Aşı (Çiçek Aşısı )MÖ 429 Yılında Atinada uygulanmıştır yine 15,nci Yüzyılda Çinlilerde Çiçek Aşısını uygulanmıştır.....Bilmiyorsan Öğren? Küresel Cahil!
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunu Yorum neden yerine ulaşmıyor?
    Cevapla
  • Dahi 2 yıl önce Şikayet Et
    Hangi salginlarin. ...daha şurda 80 yıldır aşı var.öncesi aşı nerde vardı. Atma.
    Cevapla
  • emin 2 yıl önce Şikayet Et
    millet dışarı çıktıkça virüs düşüyor bu bir mucize
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka?
    Cevapla
  • Bayraktar.ecz.37 2 yıl önce Şikayet Et
    KŪRESEL oyuna gelmeyin Dünyada hiçbir pandemi aşı ile bitmemiştir sadece ve sadece toplum bağışıklığı ile bitmiştir ruhsatı olmayan sadece acil kullanım izni olan aşıları vücudunuza vurdurarak kendinizi deneme tahtası haline getirmeyin bizler kobay değiliz aşıyı bulanlar aşı olmam derken şerefli Türk halkı neden aşılanmak isteniyor ısrarla niye yani düşünün.?
    Cevapla
  • Yorumum 2 yıl önce Şikayet Et
    Israil halkının tamamını niye aşıladı o zaman açıklasan iyi olur.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi dehalarla aynı nefesi soluyoruz ya ne mutlu bize.çok düşünerek o üstün beyne zarar vermeyin lütfen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!