Beyoğlu sokakları şehit annelerinin fotoğraflarıyla donatıldı

Beyoğlu sokakları şehit anneleriyle Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesi Tenzile Hanım’ın fotoğraflarıyla donatıldı.

Beyoğlu sokakları şehit annelerinin fotoğraflarıyla donatıldı
Beyoğlu sokakları şehit annelerinin fotoğraflarıyla donatıldı
GİRİŞ 09.05.2021 16:16 GÜNCELLEME 09.05.2021 16:25

Beyoğlu Belediyesi, 9 Mayıs Anneler Günü’nde şehit annelerini unutmadı. Beyoğlu'nda yaşayan şehit annelerinin fotoğraflarının yer aldığı ‘Minnettarız. Anneler Gününüz Kutlu Olsun’ yazılı afişler, Anneler Günü'nü kutlamak için belediye ekipleri tarafından evlerinin bulunduğu mahallelere asıldı.

Şehit annelerinin fotoğraflarının yanı sıra, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın fotoğrafının yer aldığı afişler de Beyoğlu'nun dört bir yanına asıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın fotoğrafının yer aldığı afiş ise uzun yıllar yaşadığı Kasımpaşa'daki evinin sokağına asıldı.

AFİŞLERİ GÖRÜNCE GURURLANDIM

Afişleri gördüğünde gururlandığını söyleyen şehit Ramazan Kalyoncu’nun annesi Sebahat Kalyoncu, "Anneler Günü’nde oğlum olsaydı neşeli olurdu. Vatan sağ olsun. Oğlum 2002’de şehit oldu. Afişleri görünce gururlandım. Hatırladıkları için sevindim. Teşekkür ediyorum. Yıllardır öyle bir şey olmamıştı "dedi.

Şehit Kudret Özcan’ın annesi Müşerref Kılıçdoğan ise,"Bana bu jesti yaptığı için Beyoğlu Belediyesine çok teşekkür ediyorum. Çok sevindim. Çok memnun oldum. Anneler Günü’nde kendimi çok garip hissediyorum. Benim bir tane oğlum vardı.  Kars’ta askerdi. Ağrı’ya operasyona giderken çembere alınarak şehit oldu. Anneler Günü’nde çocuğumu çok özlüyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri
CHP'li belediyelerdeki akraba atamaları Fatih Portakal'ı çileden çıkardı: Yazıklar olsun