SADKOM Kudüs konulu bir basın bildirgesi yayınladı!

Stratejik Araştırma, Düşünce ve Koordinasyon Merkezi (SADKOM) 'Kudüs' konulu bir basın bildirgesi yayınladı.

SADKOM Kudüs konulu bir basın bildirgesi yayınladı!
SADKOM Kudüs konulu bir basın bildirgesi yayınladı!
GİRİŞ 10.05.2021 13:30 GÜNCELLEME 10.05.2021 13:30

Stratejik Araştırma, Düşünce ve Koordinasyon Merkezi (SADKOM)'dan Küdus konulu basın bildirgesi;

Tüm vicdanlarını kaybetmemiş Uluslararası Camiaya seslenişimizdir!

Kudüs ve Mescid-i Aksa, ne bir Filistin sorunu ne de bir Arap sorunudur. Bu bir insanlık sorunu, mazlum bir milletin varoluş sorunu, bir insan hak ve hürriyetleri sorunudur.

Tüm insan sevdalısı dünya halkları tarafından bilinmelidir ki İsrail; kanla, işkenceyle ve uluslararası suçlarla işgal etmiş oldukları Filistin Devletinin topraklarını yine uluslararası kamuoyunda devletmişçesine aklamaya çalışan bir terör topluluğudur. Bir devlet değildir, tarih boyunca da bir devletleri olmamıştır. Kendi ırklarını üstün ırk gören, diğer tüm halkları kendisine hizmetçi olarak kabul eden, tahrif edilmiş tevratlarında kendilerine sözde vadedilmiş topraklara ve Süleyman Mabedinin Mescid-i Aksa’nın yerine yeniden inşasına ulaşıncaya kadar önlerine çıkan herşeyi katletme konusunda yetki verilmiş sapkın bir topluluktur ve tüm dünyayı hızla içinden çıkılamaz, büyük bir felakete sürüklemektedir.

Siyonizmin son kalesi korsan topluluk İsrail’in tüm insanlık dışı uygulamaları konusunda vicdanını kaybetmemiş uluslararası camiayı, Müslüman devletleri ve bu zulmü kabul etmeyen yahudileri bir an önce tepkilerini ortaya koymaya, seslerini yükseltmeye ve bu teröre acilen bir son verdirmeye davet ediyoruz. Bu amaçla kınama söylemleri yerini ortak yaptırım eylemlerine dönüştürmeli ve Uluslararası camia tüm caydırıcılığını bu anlamda etkin kullanmalıdır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kurumsal İletişim Başkanlığı
SADKOM
10.05.2021

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Yunanistan'da şiddetli deprem
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri