Hatay'da yakalanan DEAŞ'lı kadın FETÖ'nün 'Altın Nesil' kolejinden mezun çıktı!

Hatay Reyhanlı'da yakalanan terör örgütü DEAŞ üyesi Yeni Zelanda vatandaşı Saed Aden’in, FETÖ'ye ait Işık Koleji’nden mezun olduğu ortaya çıktı.

Hatay'da yakalanan DEAŞ'lı kadın FETÖ'nün 'Altın Nesil'  kolejinden mezun çıktı!
Hatay'da yakalanan DEAŞ'lı kadın FETÖ'nün 'Altın Nesil' kolejinden mezun çıktı!
GİRİŞ 10.05.2021 13:47 GÜNCELLEME 10.05.2021 13:47
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Saed Aden'in ifadesinde, ilkokuldan itibaren Avusturalya Melbourne'deki FETÖ okulu Işık Koleji’nde okuduğunu, kendisiyle birlikte 5 kardeşinin daha burada eğitim aldığını anlattığı öğrenildi.

Terör örgütü DEAŞ üyesi Saed Aden, 14 Şubat 2021’de Suriye’den yasadışı yollarla Türkiye’ye geçmeye çalışırken Hatay Reyhanlı’da yakalandı. Aden sorgusunda terör örgütü DEAŞ’la ilgili bildiklerinin yanı sıra kendisiyle ilgili dikkat çekici bir bilgi verdi.  Terör örgütü DEAŞ üyesi Saed Aden ifadesinde, Somali asıllı olduğunu, Yeni Zelanda’da doğduğunu daha sonra ailesiyle birlikte Avustralya’ya taşındıklarını anlattı. 

"HEDEFLERİNİN ALTIN NESİL YETİŞTİRMEK OLDUĞUNU SÖYLEDİLER"

DHA'nın edindiği bilgilere göre, ilkokuldan itibaren Melbourne'de bulunan FETÖ okulu Işık Koleji’nde okuduğunu, kendisiyle birlikte 5 kardeşinin daha FETÖ kolejinde eğitim aldığını belirten Aden'in, Işık Koleji'nin, FETÖ için “Altın Nesil" yetiştirmeyi amaçlayan bir pilot okul olduğunu, bu hedefin öğrencilere de bildirilerek paylaşıldığını anlattığı kaydedildi. 

"GÜLEN’İN KİTAPLARI OKUTULUR, VAAZLARI DİNLETİLİRDİ"

Okul kurucusunun FETÖ’nün Melbourne’deki STK’larından biri olan Selimiye Vakfı’nın Onursal Başkanı İbrahim Dellal olduğu bilgisini veren Saed Aden'in, okulda sık sık FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in kitaplarının okutularak, vaazlarının dinletildiğini söylediği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 24
  • Selam 2 yıl önce Şikayet Et
    Meslek sosyal ilimler, psikolojiden de biraz anlarım.... ama bir profiler gözü ile bu şahısa baktığında gözlerinin içindeki boşluğu ve yıkanmış beynini ve her ne diyen derse desin bildiğim yola devam der gibi beynini görür, düşüncelerini duyar gibiyim
    Cevapla
  • Semih 2 yıl önce Şikayet Et
    Lan fetönün tüysüzleri Büyük ülke Türkiye ile uğraşacağınıza lan gidin küçük devlet israille uğraşın. Lan fetönün peşinden giden dıgıllar hiç akıllanmaz mısınız? Lan 150 ülkeye yayılmışsınız İsraile mi yayılamadınız? Hiç mi sorgulamazsınız? Hiç mi akıllanmazsınız?
    Cevapla
  • kaplan 2 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırmadık pkkya dhkp yede cok mezun verdiler
    Cevapla
  • Murat gözükara 2 yıl önce Şikayet Et
    Asın gitsin
    Cevapla
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Buları içeri atıp ekmek yedirmeyin kafasına sıkın yada askerlere teslim edin halletsin ler onu bir gecede
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi