AUZEF ara sınav sonuçları açıklandı mı? Bahar dönemi sonuçları için dikkat çeken tarih!

AUZEF sınav sonuçları için İstanbul Üniversitesinde açıktan eğitim alan adayların heyecanlı bekleyişi sürüyor. AUZEF Bahar dönemi ara sınavları 24 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi. Sınav sonuçları esinav.istanbul.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve parolayla öğrenilebilecek. Peki AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte bahar dönemi ara sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih…

AUZEF ara sınav sonuçları açıklandı mı? Bahar dönemi sonuçları için dikkat çeken tarih!
AUZEF ara sınav sonuçları açıklandı mı? Bahar dönemi sonuçları için dikkat çeken tarih!
GİRİŞ 12.05.2021 14:47 GÜNCELLEME 12.05.2021 14:47

AUZEF bahar dönemi ara sınav sonuçları, dönem sonu not ortalamasını yüzde 25  etkileyecek. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından yayınlanan takvime göre 12-13 Haziran tarihlerinde final sınavları düzenlenecek. Dönem sonu sınavlarının başlamasına kısa bir zaman kala öğrenciler AUZEF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih için araştırma yapmaya başladı. AUZEF ara sınav ve dönem sonu sınav sonuçlarına göre başarılı olamayan adaylar için telafi programı hazırlandı. Geçtiğimiz dönem AUZEF sınav sonuçları  5 gün içerisinde açıklanmıştı. Peki AUZEF bahar dönemi ara sınav sonuçları bugün açıklanacak mı? İşte AUZEF sınav sonuç sorgulama ekranı 2021!

AUZEF Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

AUZEF bahar dönemi vize  sınavları 5 Mayıs itibariyle tamamlandı. Geçtiğimiz dönem sınav sonuçları 1 hafta içerisinde erişime açıldı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesinin sınav sonuçlarını 13 Mayıs (yarın) erişime açılması bekleniyor.

AUZEF Sınav Sonuçları Nasıl Sorgulanır?

AUZEF bahar dönemi vize sınav sonuçları dönem sonu ortalamasını yüzde 25 olarak etkileyecek. Final sınavları ise yüzde 75 belirleyici olacak. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi ara sınav sonuçları https://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden kullanıcı adı ve parola ile sorgulanacak. Şifresini unutan adaylar “ Parola Yenileme” bölümünden yeni şifre talebinde bulunabilir.

AUZEF Sınav Sonucu Sorgulamak İçin Tıklayınız!

282 Bin 804 Öğrenci Sınava Katıldı!

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nden yapılan açıklamada 12 gün boyunca süren sınava 282 bin 804 adayın katıldığı duyuruldu. İşte sınavla ilgili veriler;

Planlanan Oturum Sayısı: 2.058.142

Gerçekleşen Oturum Sayısı: 1.909.837

Oturum Gerçekleşme Oranı: %93

AUZEF 2020-2021 Sınav Takvimi Açıklandı!

AUZEF Ara Sınav İptaline İlişkin Duyuru Yayımladı!

AUZEF yaptığı açıklama " Sosyal medya ortam/ortamlarında soru paylaştığı tespit edilen öğrencilerin sınavları iptal edilmiştir. Sınav süreci boyunca ve sonrasına soru paylaştığı tespit edilen öğrencilerin ilgili derse ait sınavı iptal edilecek ve herhangi bir mazeret kabul edilmeyecektir." ifadeleri yer aldı.

AUZEF ANO ve AGNO Nedir?

Ağırlıklı Not Ortalaması(ANO) ve Ağırlıklı Genel Not Ortalaması (AGNO) kavramları, öğrencinin bir üst yarıyıldan ders alıp alamayacağının, DC ve DD aldığı derslerden geçip geçemeyeceğinin, öğrencinin kayıtlı olduğu programdan mezun olup olamayacağının ve mezun olursa mezuniyet derecesinin ne olacağının belirlenmesinde kullanılır.

 Ağırlıklı Not Ortalaması(ANO), bir öğrencinin belirli bir yarıyıl içinde aldığı derslerin ağırlıklı ortalamasıdır. ANO hesaplaması, her yarıyıl için ayrı ayrı yapıldığı için ANO belirli bir yarıyıla özgü ortalama değeridir. Öğrencinin tamamladığı her bir yarıyılın ayrı ayrı ANO’ ları vardır: 1. yarıyılın ANO’su, 5. yarıyılın ANO’su vb. Başarı notları G(Geçti) ile takdir edilen Güzel Sanatlar dersi, ANO hesaplamasına katılmaz. Bir öğrencinin belirli bir yarıyıl için ANO’sunun hesaplanabilmesi için:


  1. O yarıyılda aldığı derslerin neler olduğunun,
  2. Bu derslerin kredi saatlerinin,
  3. Öğrencinin bu derslerde aldığı dört üzerinden bağıl notların bilinmesi gereklidir.

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde