Süleyman Soylu'dan sert açıklama: Bir mafya pisliği...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhuriyet'in mafya lideri Sedat Peker'in iddiaları üzerinden yaptığı asılsız habere çok sert tepki gösterdi.

Süleyman Soylu'dan sert açıklama: Bir mafya pisliği...
Süleyman Soylu'dan sert açıklama: Bir mafya pisliği...
GİRİŞ 11.05.2021 10:36 GÜNCELLEME 11.05.2021 12:39
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Bakan Soylu, "Cumhuriyet gazetesi; Sizin tarihiniz, derin, kirli ve karanlık ilişkiler tarihidir. Türkiye eski Türkiye değil. Hesabını hukuk önünde vereceksiniz" ifadelerine yer verdi.

CHP yandaşı Cumhuriyet gazetesi, bugünkü manşetinde Sedat Peker'in iddiaları üzerinden asılsız bir habere imza attı. Cumhuriyet, "Komutan Çete Lideriyle" başlıklı skandal bir haberle mafya lideri firari Sedat Peker'in iddialarıyla 15 Temmuz Kahramanı Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin'i hedef gösterdi.

İŞTE CUMHURİYET'TEN KAHRAMAN KOMUTANA YAPILAN O İFTİRA

Her fırsatta Mehmetçiği hedef alan haberleriyle öne çıkan Cumhuriyet Gazetesi, terörle mücadelede önemli görevler icra etmiş TSK'nın önemli bir komutanını daha skandal bir manşetle hedef aldı.

SOYLU'DAN SERT TEPKİ: SİZİN TARİHİNİZ DERİN, KİRLİ VE KARANLIK

Soylu'nun tepki gösterdiği Cumhuriyet'in iftiralar üzerine yazılan haber:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir mafya pisliğinin hezeyanlarıyla terörle mücadele tarihimizin en Şanlı Komutanına çamur atan, ortakları HDPKK için intikam alan, Cumhuriyet gazetesi; Sizin tarihiniz, derin, kirli ve karanlık ilişkiler tarihidir. Türkiye eski Türkiye değil. Hesabını hukuk önünde vereceksiniz." ifadeleriyle Cumhuriyet gazetesine tepki gösterdi.

İSMAİL ÇATAKLI: 15 TEMMUZ'DA BAŞARAMADIĞINIZI, ÇAMUR ATARAK BAŞARAYAMACAKSINIZ

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı da Cumhuriyet'in skandal haberine tepki göstererek "15 Temmuz gecesi televizyona bağlanarak; "Jandarma olarak, Milli İradeye karşı yapılan bu hareketi şiddetle bastıracağız” diyen ve gereğini yapan Arif Paşa'ya kininiz bitmedi... 15 Temmuz'da başaramadığınızı kirli iftiralarla, çamur atarak başaramayacaksınız!" şeklinde açıklama yaptı. 

MUHTEREM İNCE: ORTAKLARINIZI DAĞDA KOVALAMAYA SİZE HUKUK ÖNÜNDE HESAP SORMAYA DEVAM EDECEĞİZ

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce de konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Arif Paşa sayesinde kafalarını mağaralardan çıkaramayanlar Cumhuriyetin manşetinde ortaya çıkmış Acınızı anlıyoruz Ama üzgünüz, ortaklarınızı dağda kovalamaya, size de hukuk önünde hesap sormaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil de "Cumhuriyet gazetesi Türkiye’nin PKK terörü ile mücadelesinden rahatsızlığını bugün manşetinden duyurdu. Biz terörle mücadelede kahraman paşamız Arif Çetin le, siz ittifak ortağınız HDPKK ile..." söyleriyle skandal habere tepki gösterdi.

YORUMLAR 29
  • Dadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Sedat peker denen mafya piyonuna inansa inansa fetöcüler ve chp liler inanır, it ürür kervan yürür bakanım sonuna kadar arkandayız
    Cevapla
  • Büyük Türkiye 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım, sizi bilen bilir. Bunlara cevap vererek primlendirmeyin. Ülkemiz güçlendikçe bu tür oyuncuların ve oyunların ortaya çıkması çok normal. Siz hizmete devam edin. Her zaman yanınızdayız.
    Cevapla
  • 61 Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Süleyman soylu güzel
    Cevapla
  • Hhhhhh 2 yıl önce Şikayet Et
    Soylu tutuştu
    Cevapla
  • 61 Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım hizmet leriniz daim olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu