Ümraniye Belediye Başkanı'ndan peş peşe acı haberler

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın babası Ahmet Galip Yıldırım'dan sonra annesi Safinaz Yıldırım’ın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Ümraniye Belediye Başkanı'ndan peş peşe acı haberler
Ümraniye Belediye Başkanı'ndan peş peşe acı haberler
GİRİŞ 18.05.2021 11:59 GÜNCELLEME 18.05.2021 15:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ümraniye Belediyesi, Belediye Başkanı İsmet Yıldırım'ın annesi Safinaz Yıldırım'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Belediyenin sosyal medya hesabından  yapılan açıklamada, “Merhumeye Allah'tan rahmet, başta Başkanımız Sayın İsmet Yıldırım olmak üzere ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz. Dualarınızı bekleriz” denildi.


10 GÜN ÖNCE BABASI VEFAT ETMİŞTİ

İsmet Yıldırım’ın babası Ahmet Galip Yıldırım, koronavirüs sebebi ile  tedavi gördüğü hastanede 10 gün önce hayatını kaybetmişti. 
 

Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım'ın babası Kovid-19 nedeniyle vefat etti

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmet Yıldırım'ın babasının cenaze namazına katıldı


İstanbul’da düzenlenen cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra bakanlar da katılmıştı.

RECEP BOZDOĞAN'DAN DUYGULANDIRAN SÖZLER

Haber 7 yazarı Prof. Dr. Recep Bozdoğan, bugünkü köşe yazısında İsmet Yıldırımın acı kaybına yer verip,  başsağlığı diledi. Bozdağ şu ifadeleri kullandı:

"İnsan hayatının kırılma anları vardır, hiçbir şeyin asla eskisi gibi olmayacağı.
Daha beterini hayal dahi edemez, var gücümüzle dirensek bile sonunda Allah’ın merhametinden başka sığınacak bir yer bulamayız. En sevdiğimizi ebediyete uğurladığımız an, aslında acının en hafif olduğu andır.
Üzüntümüzü yüreğimizin derinliklerine gömmeye çalışırken, tıpkı bir yanardağ gibi içten içe kaynayacağını tahmin dahi edemeyiz. Her şeye ilaç olan zaman, bu acıya ne ilaç olabilir ne de derman. Yüreğimize gömdüğümüzü sandığımız acı günbegün büyür.

Kâh bir volkan gibi püskürüp bizi dağladıkça dağlar. Kâh bir deprem gibi çekip kara toprağın sinesine atar. Bazen de bir kasırga olup depresif girdapların içine çeker. Yüreğin acıyla aylar süren imtihanı yine ilk günkü müşfik sığınakta sükûnet bulur. Yine Allah’ın merhametinden başka sığınacak yer bulunmaz. Bize sevgiyle dokunan o nurlu elleri toprağa verdikten ancak aylar sonra takat buluruz. Annenin yerini hayatta hiçbir şey tutmaz. Onun karşılıksız sevgisi, merhameti ve feragati olmadan nesiller hayat bulmaz. Hayatta belki her şeyin yeri doldurulabilir, ama annenin yeri asla doldurulamaz.

Ümraniye Belediyesi’nin internet sitesini incelerken Başkan İsmet Yıldırım’ın annesinin vefat haberini okuyunca, 1997 yılında yaşadığım tarifsiz acı düştü bir anda zihnime. O veda son veda, o buse son buse olmuştu.97 “hüzünler yılı” olarak yerleşmişti hafızama. Sayın Yıldırım’ın muhterem valideleri de Hakk’a yürüdü. Birkaç hafta önce ebediyete uğurladığı refiki Galip Amca’nın ardından. Âdeta el ele tutuşup yürüdüler Hakk’a.Yine bir hüzünler yılında. O veda yine son veda, o buse yine son buse oldu.

Sayın Yıldırım’ın başı sağ olsun. Anne ve babasının ruhları şâd, mekânları cennet olsun" 

Kanal 7 ailesi olarak merhumlara Allah'tan rahmet, İsmet Yıldırım ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

YORUMLAR 4
  • TATAR REMİ 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    Hz.Allah rahmet eylesin ailesine ve sevenlerine de sabır versin...
    Cevapla
  • abdullah 23 2 yıl önce Şikayet Et
    her nefis bir gün ölümü tadacaktır ama herkes hak ettiği ölümü tadacaktır buna dikkat etmek lazım.dönüşü olmayan ebedi bir hayata gidiyoruz çok iyi hesap yapmamız lazım.orada aranan kriterlere göre yaşayalım.
    Cevapla
  • sabri 2 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah geride kalanlarına sabır versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...