Bakan Soylu: Muhalefet HDP'ye bakanlık vermeyi planlıyor

Bakan Soylu, muhalefetin iktidarın değişmesi durumunda HDP'ye bakanlık vermeyi planladığını söyledi.

GİRİŞ 20.05.2021 01:23 GÜNCELLEME 20.05.2021 13:58
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, muhalefetin iktidarın değişmesi durumunda HDP'ye bakanlık vermeyi planladığını söyledi. "Biri Kandil'e bağlı başkan yardımcılığı diğeri ise Kültür ve Turizm Bakanlığı" ifadelerini kullandı.

''KANDİL BAKANLIKLARDA ADAMI OLSUN İSTİYOR''

Bakan Soylu yaptığı açıklamada, ''Mesele sadece bakanlık değil, başka meseleler de var. Kandil ve uzantıları Bakanlıklarda da adamları olsun istiyor. İki bakanlık. Yaklaşık 6-7 aydır pişiyor. Birisi başkan yardımcılığı, diğeri de Kültür ve Turizm Bakanlığı. Bugün Türkiye'de kalan terörist sayısı 260. Beytüşşebap'ta ise 4 terörist daha etkisiz hale getirildi. Bundan 5 yıl önce Türkiye'de her gün bir patlama vardı. Şimdi bunların önüne geçtik. Bunu çekemiyorlar. Netanyahu ile sayın Cumhurbaşkanımızın benzetilmesinin altında tamamen bu vardır. Türkiye burada bambaşka bir ivme yakaladı. Bütün bunlar yapılırken siyaseti elemanlaştırmışlar. Siyaset elemanlaşamaz. Siyaset kutsal bir şeydir, siyaset milletin emanetinin sözcüsüdür, tarihin sözcüsüdür.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 11
  • FANİ YOLCU 2 yıl önce Şikayet Et
    İla cehenneme zümera...
    Cevapla
  • erdemir 2 yıl önce Şikayet Et
    ic savas cikar o zaman
    Cevapla
  • yavuz 2 yıl önce Şikayet Et
    chp li çiçek önceden olsa ne olacak diye yoklama yaptı ya. onlar için chp ve ip için normal. Türkiye ve Milleti onların umurunda değil ki.
    Cevapla
  • tunç 2 yıl önce Şikayet Et
    Meral akşener Milli savunma bakanlığını verir o zaman
    Cevapla
  • nimet 2 yıl önce Şikayet Et
    Yurt dışındaki tüm düşmanlarımız Yurtiçindeki piyonlarıyla birlikte TAMAMI BİRLEŞMİŞ. Gayeleri bu iktidar gitsin, Türkiye eski sömürgeleri olmaya devam etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor