Ordu'da sulama göletine giren 2 çocuk boğuldu

ORDU'nun Kabadüz ilçesinde, sulama göletine giren 15 yaşlarındaki 2 çocuk kayboldu. Ekiplerin yaptığı aramada çocukların cansız bedenine ulaşıldı.

Ordu'da sulama göletine giren 2 çocuk boğuldu
Ordu'da sulama göletine giren 2 çocuk boğuldu
GİRİŞ 20.05.2021 22:21 GÜNCELLEME 20.05.2021 22:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Çambaşı Yaylası’nda bulunan Kabalak göletinde meydana geldi. Berat Genç ve ismi öğrenilemeyen arkadaşı, sıcaktan bunalınca gölete girmeye karar verdi. Gölette çırpınmaya başlayan çocukları gören vatandaşlar, jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, gözden kaybolan çocuklar için arama çalışması başlattı. Bölgeye sevk edilen sualtı arama kurtarma ekipleri, kaybolan çocuklar için gölete girdi. Su altına dalan ekipler, 2 çocuğun da cansız bedenini yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından göletten çıkarttı. Çocukların cansız bedenleri otopsi için Ordu Devlet Hastanesi morguna gönderilirken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.



'ÇOCUKLARI GÖLET KENARINDA GÖRDÜM'

Çocukları gölet kenarında gördüğünü söyleyen Nihat Çekiş, "Gölde boğulan çocuklar, dün yaylaya geldi. Bugün de gölet kenarında çocukları gezerken gördüm. Sonra gölette çocukların boğulduğu haberi geldi. İhbar üzerine ekipler geldi" dedi.

YORUMLAR 3
  • özkonyali 2 yıl önce Şikayet Et
    haydi başladık yine. yılda 3000 ila 5000 çocuk türkiye de boğulup ölüyor. aileler okullar basın televizyon neden eğitmiyor bu çocukları. boğulma vakalarınin çoğu haber bile olmuyor. çocuklara futboldan ziyade yüzmeyi öğretin. ilk yardım nasıl yapılır onu öğretin. yeni anne ve baba adaylarına sağlık ilk yardım eğitimi verin...
    Cevapla
  • Önemsiz Biri 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaz gelince oğulma haberlerinden özellikle başıboş bırakılan çocukların boğulmasından haberlerindrn geçilmiyor İnsan canı bukadar ucuz değil lütfen çocuklarımıza sahip çıkalım başıboş bırakmayalım saldım çayıra yapmayalım
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    Aydın-Nazilli de de sulama kanalları çoktu ve aileler çocuklarla başa çıkamıyordu,en sonunda biri çareyi su kanallarının yanına bele bağlanan ve batmayı önliyen -su kabakları- koymada buldu,suya girmek isteyen çocuklar bu su kabaklarını beline bağlıyor,batma tehlikesi yaşamıyordu,gerçi biraz çelişkili bir çözüm ama,hiç yoktan iyi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...