10 çocuk çikolatadan zehirlendi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yedikleri çikolatadan rahatsızlanan 10 öğrenci, hastaneye kaldırıldı.

10 çocuk çikolatadan zehirlendi
10 çocuk çikolatadan zehirlendi
GİRİŞ 02.04.2008 19:23 GÜNCELLEME 02.04.2008 19:23

Alınan bilgiye göre, Vakıf İlköğretim Okulu 3-B sınıfında öğrenim gören Melek Geyik (9), Ebru Koldan (11), Dilek Budacı (8), Zehra Kırhan (9), Sercan Yaman (9), Leyla Vurmak (8), Zeliha Özbay (8), Havva Cam (9), Merve Geyik (9) ve Songül Fener (13), öğretmenlerinin verdiği çikolatadan yedikten bir süre sonra rahatsızlandı.

Okuldaki öğretmenlerin yardımıyla Siverek Devlet Hastanesine götürülen öğrenciler, tedavi altına alındı.

Öğrencileri hastanede ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülkadir Çelik, sınıf öğretmeninin başarılı 10 öğrenciyi ödüllendirmek için çikolata dağıttığını, bu çikolataları yiyen öğrencilerin bir süre sonra rahatsızlandığını belirtti.

Olayda herhangi bir kasıt bulunmadığını, öğrencilerin sağlık durumlarının da iyi olduğunu aktaran Çelik, "Öğrenciler tedbir üzerine hastaneye getirilmiş. Gerekli sağlık kontrolleri ve tedavileri yapılan öğrenciler, taburcu edilmeye başlandı" dedi.

YORUMLAR 2
  • kardelen 17 yıl önce Şikayet Et
    araştırmadan haber yapmak size de mi bulaştı?. bu haberde kullandığınız resim o öğrencilere ait değil. nasıl haber veriyorsunuz? yapıştır bir resim o ne güzel! böyle önemli bir konuda haber7\'nin araştırmaktan yoksun olarak balıklama atlayıp haber yapması çok üzüntü vericidir. güvenilir haber anlayışı bu ise birebir yaşadığımız bu olayla ilgili verdiğniz haber ile güvenilirlik ilkenizi kaybettiniz.
    Cevapla
  • kardelen 17 yıl önce Şikayet Et
    yalan haber. vermiş olduğunuz bu haber, sizler tarafından araştırılarak verilmiş bir haber mi? yoksa, böyle bir haber var biz de yayınlayalım diyerek verdiğiniz bir haber mi? bu olayı yaşayanlardan biri de ben olduğum için ben size söyleyeyim: baktınız ki böle bir haber var, siz de habere balıklama atlayıp gerçek dışı haber yapanların haberlerine ortak oldunuz. bu da haber7\'nin doğru haber verme ilkesine terstir. olayda zehirlenme belirtileri bile yoktur. bu doktorun verdiği muayene sonuçlarında vardır. sizi kınıyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trump'tan son dakika Hamas açıklaması: Putin ile konuştu!
Narin Güran cinayetinde peş peşe tahliyeler! Bir davada tutuklu kalmadı