MİT ve TSK bir nefes kadar yakın! Son çırpınışlar

Yurtiçi ve sınır ötesinde devam eden operasyonlarda terör örgütü PKK'ya büyük darbe vurulurken Yenişafak Yazarı Bülent Orakoğlu, örgütün son çırpınışlarını ve Kanada detayını köşe yazısında aktardı.

MİT ve TSK bir nefes kadar yakın! Son çırpınışlar
MİT ve TSK bir nefes kadar yakın! Son çırpınışlar
GİRİŞ 26.05.2021 10:38 GÜNCELLEME 26.05.2021 10:38

Terör örgütünün sözde üst düzey yöneticilerinin birer birer etkisiz hale getirilmesiyle birlikte örgütte büyük bir panik ve kaçış süreci başladı. Orakoğlu, örgütün maket uçak saldırılarının arka planındaki gerçeği de köşe yazısında aktardı.

İşte dikkat çeken o köşe yazısı:

MİT ve TSK tarafından kurulan özel bir ekip GARA şehitlerinin ölüm emrini veren onlarca vatandaşımızın katili Sofi Nurettin Kod adlı Suriye uyruklu Halef El Muhammed adlı terörist elebaşını Amerikalı ve YPG’li üst düzey yöneticilerle görüşmek üzere gittiği Irak’ta sığındığı mağara ininde infaz etti. Güvenlik yetkilileri ölü olarak ele geçirilen kod Sofi Nurettin’in bugüne kadar örgütün askeri kanadında etkisiz hale getirilen en üst düzeydeki terörist olduğunu belitti. PKK/SDG terör örgütünün önümüzdeki yıllarda lideri olması beklenen bu terörist elebaşının MİT ve TSK özel operasyonuyla saklandığı mağarada ininde etkisiz hale getirilmesi terör örgütünün sözde üst düzey yetkilileri ve örgütte parayonatik aşırı endişe ve korkuların yeniden depreşmesine, büyük çapta paniğe neden oldu. Bilhassa ABD’nin gözden çıkardığı dinozorlaşmış liderler Murat Karayılan, Duran Kalkan ve Cemil Bayık’ın kendilerinin de aynı yöntemle öldürülmeleri korkusu içinde çok sıkı tedbirler aldıkları ve örgüt içinde MİT’e bilgi veren ajan avına çıktıkları istihbar edildi. Oysa MİT ve TSK içinde kurulan özel birim en son teknolojik istihbarat yöntemleriyle bu teröristlere sandıklarından çok daha yakın! Stratejik olarak sözde örgütün dinozorlaşmış liderleri yerine Kod Sofi Nurettin misalinde olduğu gibi alanda çok sayıda cinayet ve eylemi gerçekleştiren kırmızı bültenle aranan canilerin peşinde, şüphesiz sözde liderlere de sıra gelecek. Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın da açıkladığı gibi ülkemizi ve milletimizi hedef alan hiçbir terör örgütü ve hiçbir terörist hesap vermekten kaçamayacak.

MİT ve TSK'dan ortak operasyon! Resmen duyuruldu

İçişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün Kabine Toplantısı’nın ardından duyurduğu operasyona ilişkin görüntüleri Twitter’dan paylaştı. Görüntüde, terörist Halef El Muhammed’in etkisiz hale getirildiği mağaranın vurulma anı yer aldı. Yapılan açıklamada ise terörist Halef El Muhammed’in Irak’ın kuzeyinde saklandığı delikte, TSK ve MİT’in koordineli operasyonuyla etkisiz hale getirildiği hatırlatılarak, şöyle denildi: INTERPOL tarafından kırmızı bültenle aranan, 2015-2020 yılları arasında PKK/KCK-PYD/YPG’nin Suriye Genel Sorumlusu olan Sofi Nurettin kod adlı teröristin Irak’ın kuzeyine geçmesi; YPG/PYD’nin PKK/KCK terör örgütünün Suriye uzantısı olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

SİHA’LARDAN KAÇMAK İÇİN ENTARİ GİYEN PKK’NIN YENİ HAİN PLANI

TSK’nın düzenlediği başarılı operasyonlarla darbe üstüne darbe yiyen, Türkiye’deki sayıları minimize olarak 250’nin altına düşen ayrılıkçı terör örgütü uluslararası kriterlere göre Türkiye’de etki ve hakimiyetini tamamen yitirmiştir. Ayrılıkçı terör örgütlerinin tamamen bitirilmeleri söz konusu değildir. Minimize edilmeleri bu örgütler ile yapılan mücadelede güvenlik güçlerinin bir başarısı olarak kabul edilir. Ancak PKK/KCK/PYD/YPG nin sözde en üst düzey sorumlusu kod Sofi Nurettin adlı teröristin Irak’ın kuzeyinde saklandığı bir mağara deliğinde TSK ve MİT’in koordineli bir operasyonuyla öldürülmesi bebek katillerini şoka uğrattı. SİHA’lardan kaçmak için entari giyenler ölmemek için emperyalist güçlerle birlikte yeni hain planlara sarıldılar. Örgütte moralleri ve sayıları minimize olan örgütün dağılmaması için Diyarbakır, Batman ve Şırnak’ta maket uçaklarla askeri üslere saldırılar düzenleyerek örgütün bozulan moral ve motivasyonunu tekrar düzeltme peşindeler.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve MİT’in birlikte çalışarak PKK’nın sözde üst düzey kadrosuna ağır kayıp verdikleri bugünlerde, PKK’nın maket uçak saldırıları hız kazandı. Kuzey Irak’ta PKK’ya karşı olan hava harekatlarının ana üssü konumundaki Diyarbakır 8. Ana Jet Üs Komutanlığı’na geçtiğimiz günlerde 2 maket uçakla saldırı düzenlenmiş, askerlerimizin dikkati sayesinde yerden ateş edilerek düşürülen maket uçak, herhangi mal ve can kaybına sebep olmamıştı. Dün de Batman ve Şırnak’ta maket uçak saldırıları gerçekleşmiş, güvenlik güçlerinin zamanında müdahalesiyle etkisiz hale getirilmişti.

DİYARBAKIR’DAKİ HAİN SALDIRIDA PKK’NIN ELİNDEKİ ‘HAYALET DRONLARDA’’ KANADA İZİ Mİ?

PKK’nın daha önce kullandığı dronları hayalet hale getiren beyin kartlarının, Kanada’dan alındığı ortaya çıktı. Şüphelerin yoğunlaştığı Kanada, Dağlık Karabağ’da Azerbaycan’a destek verdiği gerekçesiyle Türkiye’nin ürettiği “İHA/SİHA’ların gözü” olarak bilinen “wescam lazer işaretleyici kameraların” Türkiye’ye satışına yasak getirerek, ambargo uygulamaya başlamıştı.

KANADA’NIN AMBARGOSU YERLİ ÜRETİMLE AŞILDI. TÜRKİYE BÜYÜK BİR BAŞARI İLE FREKANSLARI ÇÖZDÜ.

Ayrıntılı teknik çalışmalar sonucu, düşürülen maket uçaklardaki tehdit frekanslar tespit edilmeye başlandı. Başta ASELSAN olmak üzere Türk savunma sanayi şirketlerinin kartlarda tespit edilen çoklu frekansları tespit etmeleri sonucu, bu frekansların devre dışı bırakıldığı bildirildi.

ASELSAN, İHA ve SİHA’ların hayati parçalarından birisi olan ‘’Elektro-Optik Keşif Gözetleme ve Hedef Tesbit Sistemi-CATS’i tamamen yerli imkanlarla üretmeyi başararak kullanıma sundu. Bu sayede Kanada ambargosunun bir anlamı kalmazken, üretimde aksama yaşanmadı. Türkiye’yi uzay savaşında namerte muhtaç etmeyen Selçuk Bayraktar başta olmak üzere ASELSAN ve Türk Savunma Sanayi şirketlerinin tümüne ülkemiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi