İBB Meclisi’nde Tevfik Göksu'nun konuşması iki kez kesildi, yetmedi elektrikleri kestiler

İBB Meclisi’nde İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun konuşmasının iki kez kesilmesi, sonrasında ise elektriklerin kesilmesi tepkilere neden oldu.

GİRİŞ 27.05.2021 20:40 GÜNCELLEME 28.05.2021 00:40
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya İBB Meclisi'nde yapılan bu tahammülsüz davranışa AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den sert tepki geldi.

"GERÇEKLERE NEDEN TAHAMMÜL EDEMİYORSUNUZ"

Kabaktepe sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Grup Başkanvekilimiz Tevfik Göksu'nun kürsüde 2 kez konuşması kesildi. Yetmedi elektrikleri de kestiniz. Gerçeklere neden tahammül edemiyorsunuz; muhalefetinizin söz hakkını neden gasp ediyorsunuz? İstanbul’u da İBB Meclisi’ni de karanlığa hapsetmenize FIRSAT VERMEYECEĞİZ!" dedi.

GÖKSU: GERÇEKLERİ ANLATMAYA DEVAM

Yaşanan çirkin olayla ilgili Göksu sosyal medyadan "Yayınlar da dursa, elektrikler de kesilse İstanbullular hiç merak etmesin. Gerçekleri eninde sonunda AN-LA-TA-CA-GIZ. Yayınlarımız da kesilse, elektrikler de kesilse, mikrofonlarımız da kapansa İstanbul'a gerçekleri anlatmaya devam..." açıklamasını yaptı.

M. Tevfik Göksu, İmamoğlu’nu topa tuttu

M. Tevfik Göksu, İmamoğlu’nu topa tuttu

M. Tevfik Göksu, İmamoğlu’nu topa tuttu

M. Tevfik Göksu, İmamoğlu’nu topa tuttu: Kaynak nereye gitti, paralar nerede? M. Tevfik Göksu, İmamoğlu’nu topa tuttu: Kaynak nereye gitti, paralar nerede?

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 105
  • aydin 2 yıl önce Şikayet Et
    kedidir kedi
    Cevapla
  • Cahit Sağır. 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamin işi güçu muhalefet etmek,engellemek dalavere.Ama ist..halkı bunu iyi biliyor,Ve secimde cezasını keser bu halk.Halkin ekmeğini bile kesmeye,engellemeye çalıstı,başaramadı,Yazik...
    Cevapla
  • izmir 2 yıl önce Şikayet Et
    iftira atmaktan başka bir iş yok gibi
    Cevapla
  • Devriye 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekler daha çıkmadı göreceğiz . resmen chpye peş keş çekildi istanbul ...
    Cevapla
  • Devriye 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın göksu istanbula yakışır...
    Cevapla
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet ve kurumlarında tipi yakışan yada yakışmayan kişilere göre görev verilmez.Doğruluk ve dürüstlük ile liyakat ile eğitim ile iş yapacak kişiler vardır ki onlar seçilir ve onlarla iş yapılır.Siz bu kafa ile yakışıyor yakışmıyor diye oy verdiğiniz zaman zamlardan millet inim inler.65 inde emekli olursun.her yer beton ile yığılır geliştik dersin.İşine gelmeyince aldatıldık aldandık dersiniz.Bize Allah yaptırıyor dersiniz.Elin conisi marstaki aracının tekerliğini düşünür sizde burda dini millet sakarya dersiniz ama kalp başka amel başka
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti