Bakan Soylu çağrıda bulunmuştu! Mehmet Ağar'dan marina kararı

Bodrum'daki Yalıkavak Marina’nın yönetim kurulu başkanlığını yapan eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Yönetim Kurulu’ndaki görevinden sağlık sorunları nedeniyle ayrılmak niyetinde olduğunu söyledi.

Bakan Soylu çağrıda bulunmuştu! Mehmet Ağar'dan marina kararı
Bakan Soylu çağrıda bulunmuştu! Mehmet Ağar'dan marina kararı
GİRİŞ 28.05.2021 14:36 GÜNCELLEME 28.05.2021 14:40
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşamını sürdüren ve yaklaşık iki hafta önce ameliyat olan eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Sözcü’nün sorularını telefonda yanıtladı. Ameliyat olduktan sonra İstanbul'daki evinde dinlendiğini belirten Ağar, şunları söyledi:

“Yeni ameliyat olup hastaneden çıktım, İstanbul'da evimdeyim. Benim Bodrum'da ne işim var. Hastaneden yeni çıktım evdeyim. Ben bu olaylar başladığı anda Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan ayrılmak istediğimi ifade ettim. Onlar belki bu hastalık dolayısıyla bir jest yaptılar bana.

Bugüne kadar bekletmişlerdi. Ama konular çıktığı anda herkes rahatlasın diye bir dilekçe vermiştim, kapatsınlar diye konuyu. Yani ayrılmak istediğimi 10-15 gün evvel önce beyan etmiştim ben. Ne yaptılar bilmiyorum. İşin doğrusu ilgilenecek vaktim de zamanım da yok.”

SÜLEYMAN SOYLU ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddiaları sonrası bir TV kanalındaki programa katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mehmet Ağar’a çağrıda bulunarak “Sayın Ağar’ın marinada görev alması doğru mu? 48 saat içinde ben olsam ayrılırım. İçişleri Bakanı olarak söylüyorum” demişti.

KAYNAK: SÖZCÜ
YORUMLAR 32
  • doğruları konuşan 2 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Ağar millidir. Oğlu Tolga Ağar'ı Reisimiz boşu boşuna milletvekili yapmadı. Bir bildiği vardır herhalde. Bize düşen bunu sorgulamak değil, bize düşen Mehmet abiye sahip çıkmaktır.
    Cevapla
  • devlet ciddiyeti 2 yıl önce Şikayet Et
    Yetkisini kötüye kullanıp devlet imkanlarıyla zengin olan herkes yargılanmalı ve haksız gelirlerine el konulmalıdır. Kim olursa olsun en ufak müsamaha gösterilmemelidir. Böyle şey olamaz. Kimsenin buna hakkı yoktur. Namuslu bir insan zaten böyle bir yola girmez.
    Cevapla
  • doğruları konuşan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış karar. Dik dur. Durmak yok, yola devam.
    Cevapla
  • KARADAVUT 2 yıl önce Şikayet Et
    sütten çıkmış ak kaşık. adam masum masum. bizde her zamanki gibi yedik.
    Cevapla
  • gorkem dogan 2 yıl önce Şikayet Et
    masimov un malına mafya değil siz çöktünüz. ne sağlığından bahsediyorsunuz.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 2 yıl önce Şikayet Et
    Masimov dediğin adamda sanki sütten çıkma ak kaşık. Devlet el koysun daha iyi olur. Koza İpek öyle olmuştu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir