Başkan Erdoğan'dan Ayasofya-ı Kebir Camii Şerifi'nde Kur'an tilaveti

Ayasofya Camii'nde İTO Marmara Anadolu İHL öğrencilerinin hafızlık icazet töreni düzenlendi. Törene katılan Başkan Erdoğan Kur'an-ı Kerim okudu. Erdoğan’ın torunu Ömer Tayyip Erdoğan da hafızlığını tamamlayarak icazet belgesini aldı.

Başkan Erdoğan'dan Ayasofya-ı Kebir Camii Şerifi'nde Kur'an tilaveti
Başkan Erdoğan'dan Ayasofya-ı Kebir Camii Şerifi'nde Kur'an tilaveti
GİRİŞ 28.05.2021 18:28 GÜNCELLEME 28.05.2021 21:25
Bu Habere 242 Yorum Yapılmış

Taksim'de inşa edilen Taksim Camii'nde ilk cuma namazını kılan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, namaz sonrasında caminin resmî açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi 'nde düzenlenen hafızlık icazet törenine katıldı.

BAŞKAN ERDOĞAN'I TORUNU DA HAFIZLIĞINI TAMAMLADI

Başkan Erdoğan'ın torunu Ömer Tayyip Erdoğan da hafızlığını tamamlayarak icazet belgesini aldı.

Programa; TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş da katıldı.

KUR'AN TİLAVETİ

Törene katılan Başkan Recep Tayyip Erdoğan Kur'an-ı Kerim tilaveti icra etti.

ALTUN: MEVLANIN YARATTIĞI BİR GÜZEL DE BİZE EŞLİK EDİYOR​

İletişim Başkanı Fahrettin Altun merasimle ilgili sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı; Ayasofya Kebir Camii Şerifinde, hafızlarımızın icazet törenindeyiz. Mevlanın yarattığı bir güzel (kedi) de burada bize eşlik ediyor. Belki de biz ona eşlik ediyoruz, kim bilir… Rabbim, güzele güzelle ermeyi, bu millete daha da güzel günler görmeyi nasip etsin.

TBMM Başkanı Şentop'un oğlu Ömer Asım da hafızlık icazetini aldıTBMM Başkanı Şentop'un oğlu Ömer Asım hafızlık icazetini aldı

YORUMLAR 242
  • Abdulahad Abd 2 yıl önce Şikayet Et
    Maşa Allah, ne güzel, ne şahane , olağan üstü. Hayran olmamak imkansız. Böyle devlet adamlarının olması devletin ilel ebet bağımsız ilerleyeceğinin garantısı. Allahım doğu Türkistan özgürlük ver ve böylesine liderler nasip eyle
    Cevapla
  • Mügmin Kul 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah Allah icazetler tilavetler her köşeye camiler oh oh oh şükürler olsun yarabbim, artık ay'a değil mars'a bile gideriz. Afganistan Pakistan birde Türkiye uçarız yakında dünyanın en ileri 3 devleti olaraktan, bu gidişat süper, araplar bile dinini terk etti neyseki biz varız hamd olsun araptan daha arap, binlerce şükür sonumuzu görüyorum artık.
    Cevapla
  • aslan 2 yıl önce Şikayet Et
    allah sayilarini artirsin
    Cevapla
  • hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdüillah bu manzaralara vesile olanları Allah mahcup etmez. dünyada da Ahirette de aziz eder. Zalimler istemese de. Engel olmaya çalışanları dünyada da Ahirette de rezil eder. Bütün dünya birleşse engel olamaz buna hiç şübheniz olmasın. Siz yeter ki yanlış tarafta durmayın.
    Cevapla
  • millioğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis'i tercih etmek için bana göre yeterli sebep. çünkü ALLAH'I CC. bilen, Vatanı ,Milleti, Zalimi, Mazlumu, İyiyi, Kötüyü, her şeyi (kuran'ın öğrettiği gibi) bilir. ve bu, liderlik vasfıyla tamam olur. bu durum ABD gibi sömürgecilerin işine gelmez ve hep saldırırlar. muhalefetimiz ise bunu kullanarak REİS'İ suçlar. halbuki kendileri ne yapacak? ABD (ingiliz v.s.)tarafından verilen rolü oynayacak TR'nin kontrolünü teslim edecek. bu arada TR mutlaka bölünecek çünkü ABD'nin REİS gibi bir yöneticinin tekrar gelmesine ve TR'nin çok güçlenmesine hiç tahammülü yok. muhalefet yönetiminde bu işi bitirecekler. UYAN EY TÜRKİYE ALLAH'IN CC. SELAMETİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRDİĞİ REİS'SE SIMSIKI SARIL.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek'ten altın kotası açıklaması: Çıkar çevreleri memnun değil
CHP'li Mustafa Bozbey'in 'akraba' atamalarında yeni perde! İlk vukuatı değilmiş!