Bakan Koca normalleşme için mesajı verdi! 81 ilden açıklamalar peş peşe geliyor...

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medya hesabından yaptığı normalleşme çağrısı sonrası il sağlık müdürleri harekete geçerek kampanyaya destek vermeye başladı.

Bakan Koca normalleşme için mesajı verdi! 81 ilden açıklamalar peş peşe geliyor...
Bakan Koca normalleşme için mesajı verdi! 81 ilden açıklamalar peş peşe geliyor...
GİRİŞ 29.05.2021 17:51 GÜNCELLEME 29.05.2021 18:01
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığınca Kovid-19 ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası için televizyonlarda gösterilmek üzere "Kolları sıvıyoruz." sloganıyla kamu spotları hazırlandı.

Son dakika: Bakan Koca normalleşme için mesajı verdi! Peş peşe açıklamalar

Bakan Koca, Twitter'dan kampanya için hazırlanan kamu spotunu, "Hayatımızın yeniden normalleşmesi için kolları sıvıyoruz." mesajıyla paylaştı.

İL SAĞLIK MÜDÜRLERİ HAREKETE GEÇTİ

Bunun ardından il sağlık müdürleri de sosyal medya hesaplarından, aşılamanın önemini vurguladıkları mesajlarını paylaşıp kampanyaya destek verdi. İl sağlık müdürleri, yaptıkları paylaşımlarda mevkidaşlarına da çağrıda bulundu.

 

Kampanyaya katılan Balıkesir İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin, paylaşımında, normalleşmeye dönebilmek amacıyla "kolları sıvadıkları" mesajını verdi. Keskin, mesajında "Edirne siz de kolları sıvadınız mı?" diye sordu.

Bunun üzerine Edirne İl Sağlık Müdürü Mustafa İshak Yıldırım, paylaşımında, hedeflerinin en kısa sürede aşılamaları gerçekleştirmek olduğuna işaret etti. Yıldırım, "Edirne olarak Sağlık Bakanımızın mesajını aldık. Eski normallere dönebilmek için biz de kolları sıvadık. Hedefimiz vaka sayılarının azaldığı Edirne'mizde Bakanlığımızca belirlenen yaş ve risk gruplarını en kısa zamanda aşılamak." ifadelerini kullandı. 

Son dakika: Bakan Koca normalleşme için mesajı verdi! 81 ilden açıklamalar peş peşe geliyor...

Yıldırım, "Çanakkale siz de hazır mısınız?" diyerek Çanakkale İl Sağlık Müdürü Ali Taşçı'yı kampanyaya katılmaya davet etti.

YORUMLAR 96
  • Mev 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım Avrupa ya nezaman kalkacak pcr testi millet 150 avro para veriyor yazık bu millete
    Cevapla
  • Mete TÜRK 2 yıl önce Şikayet Et
    Şüphesiz en iyisini devletimiz bilir. Ancak bana göre yasaklar tamamen kaldırılmamalı. Tatile gideceklere aşı zorunluluğu getirilmeli, Kamuda esnek çalışma yıl sonuna kadar devam etmeli, cumartesi günleri iş yerleri açılmalı, bütün iş yerleri akşam 21.00'da yine kapatılmalı, maske takma zorunluluğu devam etmeli, sırası geldiği halde kendi isteğiyle aşı olmayanlara covid hastalığına yakalandığında sağlık hizmeti paralı olmalı, parklarda mesafe kurallarına uyulmalı, özellikle sokaklarda sigara içilmesi yasaklanmalı ve son olarak yaşlıların toplu taşıma araçlarını kullanmaları yine sınırlandırılmalı.
    Cevapla
  • Asa 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen memursun galiba söylediklerine göre
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen.. En iyisini Devletimiz yapıyor ve Devletin uyguladığı kurallara harfiyen uymamız şart.. Ve 65 yaş üstünün zaten Toplu taşımaları kullanmaları yasak.
    Cevapla
  • RTE 2 yıl önce Şikayet Et
    Maske ve mesafe korumuyor. Asi kesinlikle yaptirmayin.
    Cevapla
  • 80 osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    GEÇ LAN, HASTA OLDUĞUNDA ERKEKSEN HASTANEYE ,DR GİTME SIKIYSA. BOŞ BOŞ KONUŞMA ... kime hizmet ediyorsan..
    Cevapla
  • yolcu 2 yıl önce Şikayet Et
    sana inat yaptıracağız
    Cevapla
  • V. Turan 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl versin.
    Cevapla
  • Selim özcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu virüs gece kulüplerindemi geçiyor her yer açılıyor biz 16 aydır kapalıyız
    Cevapla
  • yolcu 2 yıl önce Şikayet Et
    tabiki de gece kluplerinde geçiyor. camide geçecek hali yok ya. valla biz camide maskeli ve mesafeli namaz kılıyoruz. ama gece kluplerinde maşallah manzarayı görüyoruz.
    Cevapla
  • Ümit dr.55 2 yıl önce Şikayet Et
    Amerika teksas nufusun % 19 u aşıladı ve 1 ay önce normale döndü biz aslında çok gec kaldık zaten halkımızın % 65 kitle bagışıklıgı kazanmıştır Belki maske zorunlu olmasaydı salgın daha çabuk bitebilirdi ne ilginçtirki Maske zorunlu olamayan ülkeler 2 ay önce NORMALE döndü malum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...