FETÖ elebaşının yeğeni, yarın ifade verecek

MİLLİ İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) operasyonu ile yurt dışında yakalanarak Ankara'ya getirilen FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen'in yarın ifade verecek.

FETÖ elebaşının yeğeni, yarın ifade verecek
FETÖ elebaşının yeğeni, yarın ifade verecek
GİRİŞ 01.06.2021 14:40 GÜNCELLEME 01.06.2021 14:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

 MİLLİ İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) operasyonu ile yurt dışında yakalanarak Ankara'ya getirilen FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan yakalama kararı bulunan yeğeni Selahaddin Gülen'in, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde ifadesinin alınmasına yarın başlanacağı öğrenildi. 

FETÖ/PDY'nin mahrem yapılanmaları ile örgüt elebaşı arasındaki irtibatı sağlayan Selahaddin Gülen, MİT tarafından yurt dışında gerçekleştirilen operasyonla yakalandı. FETÖ/PDY'nin elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni ve özel kalem müdürü Cevdet Türkyolu'nun da kayınbiraderi olan Selahaddin Gülen, Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. 'Silahlı terör örgütüne üye olma' ve 'küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel saldırı' suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan Selahaddin Gülen'in, henüz ifade işlemlerinin başlamadığı, yarın ifade vermesinin beklendiği, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin 4 gün süreceği öğrenildi.

YORUMLAR 3
  • HANİFİ ÇİFÇİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Kökünü Kazıyın Emperyalist Köpeklerin
    Cevapla
  • Mgl 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav bu hainleri bir meydana çıkartsanız da millete yüzlerine tükürtseniz,canlı yayında herkes izlese...
    Cevapla
  • okan 2 yıl önce Şikayet Et
    yine insafli bir milletiz. baskalari esirlerine ne yapiyor biz ne yapiyoruz. asil bir miller olmak zor. basimiza da asil insanlar gelir ins.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı