Roketatarlı saldırı: 1 şehit! Askerin kimliği belli oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Zeytin Dalı harekat bölgesinde teröristlerin roketatarlı saldırısında bir askerin şehit olduğunu duyurdu.

GİRİŞ 04.06.2021 08:35 GÜNCELLEME 04.06.2021 08:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, "Zeytin Dalı Harekât bölgesinde 03 Haziran 2021 tarihinde, teröristlerce yapılan roketatarlı saldırıda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

İHA'nın geçtiği bilgiye göre ise, Suriye'de yürütülen faaliyetlerde görevli olduğu öğrenilen Uzman Çavuş Şahin Sarılmaz'ın bulunduğu askeri minibüse teröristler tarafından tanksavar ile ateş açıldı.

Çatışmanın da yaşandığı hain saldırıda Aksaray'ın Güzelyurt İlçesine bağlı Ihlara Beldesi nüfusuna kayıtlı Şahin Sarılmaz şehit düştü.

Şehidin acı haberi gece yarısı baba evine ulaştı.

Askeri yetkililer tarafından baba evine bilgi verilmesi üzerine şehidin baba ocağından feryatlar yükseldi.

Bayraklarla donatılan şehidin baba evine ağlayarak fenalık geçiren şehidin annesi Birten Sarılmaz’a 112 Acil Yardım ekipleri tarafından müdahale edildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • Adı değmez 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin
    Cevapla
  • İzmirli Ahmed 2 yıl önce Şikayet Et
    Şehidimize, Alllahu Teala rahmet ve keremiyle mumele eylesin. Ailesi, sevenleri ve Müslüman Türk Milletine sabr-ı cemil nasib eylesin.
    Cevapla
  • Efendi 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sen rahmet eyle, ailesine sabır ver. Bu terör estirenmeri de yok et inşallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'a "terör örgütü" diyen İmamoğlu, metrolarda protesto edildi!
Katar temsilcisinden tarihi konuşma! Teslim olmayacağız...