Türkiye'den 'dost ve müttefik ülkelere' 'PKK-KCK-YPG' mesajı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 'Dost ve müttefik ülkeler, PKK/KCK/YPG'ye başta silah ve mühimmat olmak üzere desteğini kesmelidir.' açıklamasını yaptı.

Türkiye'den 'dost ve müttefik ülkelere' 'PKK-KCK-YPG' mesajı
Türkiye'den 'dost ve müttefik ülkelere' 'PKK-KCK-YPG' mesajı
GİRİŞ 06.06.2021 20:28 GÜNCELLEME 06.06.2021 20:49
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Terör örgütü PKK'nın peşmerge güçlerine yönelik gerçekleştirdiği saldırı hakkında basın açıklaması yayımladı.

Açıklama şöyle;

Hiç bir kutsalı olmayan, ipini tutanların istek ve arzusuyla kaos üreten ve kan döken PKK/KCK/YPG terör örgütü, Peşmerge güçlerine haince saldırarak bölgenin barışı, huzuru ve istikrarı önündeki en büyük engel olduğunu bir kez daha göstermiştir.

PKK/KCK/YPG terör örgütünün bu alçak saldırısı, amacının asla ve asla Kürtleri korumak olmadığının ve onların temsilcisi olamayacağının açık kanıtıdır.

Irak ordusundan sert PKK açıklaması!

PKK/KCK/YPG'YE BAŞTA SİLAH VE MÜHİMMAT OLMAK ÜZERE DESTEĞİ KESİN

PKK/KCK/YPG terör örgütünün gerçek yüzü görülmeli ve özellikle dost ve müttefik ülkeler PKK/KCK/YPG'ye başta silah ve mühimmat olmak üzere desteğini kesmelidir.

"İŞ BİRLİĞNE HAZIRIZ"

Türkiye; bölgemize huzursuzluk, istikrarsızlık, kan ve gözyaşından başka bir şey getirmeyen bu hain ve eli kanlı terör örgütünü tamamen bitirmeye, mücadelesine en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar devam etmeye kararlıdır ve bu konuda komşularıyla iş birliğine hazırdır.

IKBY'den saldırı sonrası PKK açıklaması!IKBY'den saldırı sonrası PKK açıklaması!

IRAKLI KARDEŞLERİMİZİN DAİMA YANINDAYIZ VE ONLARA DESTEĞE HAZIRIZ

Her zaman olduğu gibi komşularımızın toprak bütünlüğü ve egemenliğine saygılı olarak terörle mücadelesinde Iraklı kardeşlerimizin daima yanındayız ve onlara desteğe hazırız.

Bu vesile ile PKK/KCK/YPG terör örgütünün hain saldırısında hayatını kaybeden Iraklı kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

 

YORUMLAR 34
  • tunctunc 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkada$ hangi ülke Türkiye icin bir kere DOST ÜLKE dedi.? Hic duydunuzmu.? Ülkeler arasi bu derece yakinik ifa eden kelimelere cogu ülke yalakalik diye bakar..! yunan dendias ile cavu$ogöu sarilmasina dendias cavu$oglu üstüme atladi ve sarildi dedi..
    Cevapla
  • Alperen 2 yıl önce Şikayet Et
    Fark etmez Neticede öldürülenler beş vakit namazını kılan peşmergeler ve bizimle işbirliği yaparak bölgeyi tamamen temizleyebilirler. Neticede acil siha desteği gönderebiliriz
    Cevapla
  • Recepali 2 yıl önce Şikayet Et
    Alayını yok edeceksin. Ardından esedi..
    Cevapla
  • Sultan Alparslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Pkkyı iran destekliyor. Bu saldırının arkasında iran haşdi şabi vardır.
    Cevapla
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiye kadar neredeydin ikyb ulan sizden dost olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'