Seren Serengil acil ameliyata alındı!

Zayıflamak amacıyla geçirdiği ameliyatlarla gündemde olan Seren Serengil geçirdiği 2 ameliyatın ardından 'dumping sendromu' yaşadı. Acil ameliyata alınan Serengil'in safra kesesi alınacak

Seren Serengil acil ameliyata alındı!
Seren Serengil acil ameliyata alındı!
GİRİŞ 08.06.2021 10:29 GÜNCELLEME 08.06.2021 10:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son dönemlerde geçirdiği mide ameliyatlarıyla gündeme gelen ve ameliyatların ardından sağlık problemleri yaşayan Seren Serengil acil ameliyata alındı. Uzun süredir sağlık problemleriyle mücadele eden Serengil, aniden gelişen ve artan ağrıları sonucu hastaneye kaldırıldı.

Safra kesesi alınacak

Acil ameliyata alındığı öğrenilen Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Geçirdiği ameliyat sonrası safra kesesi çalışamayacak duruma gelmiş. Bu nedenle safra kesesi alınacak. Böbreklerde su içmemesinden ve yine geçirdiği ameliyattan dolayı böbreklerde oluşan taşlar kanalları tıkadığı için acilen ameliyata alınacak. Dualarınızla bugünleri atlatacak."

YORUMLAR 1
  • vay be arkadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    güzel bir kızdı sonuna bak güzellik uğruna yaptıkları sonucu YARATIĞA döndü.sanırım ölücek.son anında bari kelimei şehadet getirse ben ettim Allah ım sen etme dese.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!