Melih Bulu'dan Kılıçdaroğlu’nun iddialarına yanıt!

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.

Melih Bulu'dan Kılıçdaroğlu’nun iddialarına yanıt!
Melih Bulu'dan Kılıçdaroğlu’nun iddialarına yanıt!
GİRİŞ 09.06.2021 01:12 GÜNCELLEME 09.06.2021 01:13
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Prof. Dr. Bulu; Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Açıklamalarınızı asılsız haberler yerine sorumluluk taşıyan her siyasetçi gibi güvenilir bilgi kaynaklarına danışarak yapmanızın her bakımdan daha sağlıklı olacağına inanıyorum" dedi.

Prof. Dr. Melih Bulu'nun açıklamaları şöyle:

"Bugün Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun benim Boğaziçi'nde ders bile veremeyeceğimi ve bazı hocaların dersine son verdiğimi iddia etti. Kendisinin üslubunu bir kenara bırakarak konunun esasına ilişkin birkaç hatırlatma yapmak istiyorum." "2002 - 2010 yılları arasında Boğaziçi İşletme Bölümü'nde sekiz sene boyunca fiilen ders verdiğimi herhalde bilmiyorsunuz."

"Üniversitemizde geçmiş dönemlerde ders vermiş olan bazı hocaların yeni dönemde ders vermeyecek olmasına ilişkin kararlar da şahsım tarafından değil, ilgili akademik karar vericilerin objektif kriterleriyle alınmıştır."

"Açıklamalarınızı asılsız haberler yerine sorumluluk taşıyan her siyasetçi gibi güvenilir bilgi kaynaklarına danışarak yapmanızın her bakımdan daha sağlıklı olacağına inanıyorum."

YORUMLAR 10
  • bülent 2 yıl önce Şikayet Et
    KK'mi? laf anlamak? anlamaya çalışmak? hayal
    Cevapla
  • kamıl 2 yıl önce Şikayet Et
    hayatta hangı soyledıgı dogru cıktıkemalın
    Cevapla
  • selahaddin 2 yıl önce Şikayet Et
    sayın rektörü tebrik ederim polemiğe girmeden konuya açıklık getirmiş muhatabını bilgi eksikliği ile uyarmış yapılan çalışma hakkında objektif yaklaşmış ve sonunda hoca olarak kibarca bir de ders vermiş
    Cevapla
  • ddd 2 yıl önce Şikayet Et
    Hocam zaman ayırıp bunlara cevap vermeniz bile gereksiz. Anlayacağınız kendileri çalıp kendileri oynayan bir garip güruh var karşınızda...
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın dekanım siz yanlış öneride bulunuyorsunuz bay kemal in söylediklerinizi anlayacak kapasitesi yok her şeyi çok bildiğini düşünen ona oy veren kitlenin bir çoğununda anlama yeteneği yok partizanca oy veriyorlar. Hizmet dışında her kulvarda yer alan bir yönetim şekli aslında Türkiye Cumhuriyetinin milli güvenlik sorunudur..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço
Memleket Partili Belediye Başkanı'nın aracına silahlı saldırı