Erdoğan'dan şehit Aybüke öğretmen paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman'ın Kozluk ilçesinde 4 yıl önce PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın için anma mesajı paylaştı.

Erdoğan'dan şehit Aybüke öğretmen paylaşımı!
Erdoğan'dan şehit Aybüke öğretmen paylaşımı!
GİRİŞ 09.06.2021 14:54 GÜNCELLEME 09.06.2021 14:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklama şu şekilde:

Tayini Batman Kozluk’a çıktığında "bayrağımızın olduğu her yer bizim" demiş, o bayrağa duyduğu aşkla görevinin başına gitmişti. O bayrak uğruna şehit oldu. Aybüke Yalçın evladım, ömrünün baharında seni bizden ayıran hainlerle mücadelemiz sürecek. Mekânın cennet olsun kızım...

YORUMLAR 2
  • Avşaroğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağlıyorum... Mekanın cennet olsun kızım, Rabbim cennetinde Peygamberimizle kavuştursun seni. Ağlıyorum... Ey hainlerin en haini, vatan haini Kılıçdaroğlu, sen bu fotoğrafı görünce ne hissediyorsun acaba? Söyle, duyalım. HDP'nin kapatılmasına karşı çıkıyorsun! Şu fotoğrafa bir bak ve kendine gel, otur tevbe et! Yoksa öldürülen teröristlere mi ağlıyorsun sen? Ülkemizde, hainliğini bu kadar açıkça ifade eden hiç bir politikacı görmemiştim ömrümde, bunu da yaptın sen. Devlet imhal eder (mühlet verir), ancak ihmal etmez, bekleyelim, görelim.
    Cevapla
  • kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Mekanını Cennet alâ eylesin inşallah...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor